ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Андрій Трофимук


Доповідачі:



Андрій Трофимук

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXIV

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

80

Дата реєстрації:

07.05.2024

Проголосовано:

23.05.2024 15:13:51

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    1
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    6
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 80

Текст:



внесено зміни до додатку після  комісії 14.05.2024





ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ



ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

 



РІШЕННЯ


 

 

___________ № ______

м. Володимир

 

Про внесення змін та доповнень

до рішення міської ради від 15.04.2011

№7/15 «Про затвердження переліку місць

влаштування літніх торговельних

майданчиків для сезонної торгівлі»

(зі змінами та доповненнями)

 

В зв’язку із неодноразовими зверненнями підприємців щодо надання в оренду місць для розміщення електросамокатів, відкритих літніх майданчиків та тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного призначення сезонного характеру для здійснення підприємницької діяльності, з метою ефективного використання комунальних земель міста, залучення додаткових коштів до бюджету міста від короткострокової оренди землі для влаштування літніх торговельних майданчиків сезонної торгівлі, п.30 ч.1 ст.26 та ч.6 ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 
ВИРІШИЛА:

 

        1.Внести зміни та доповнення до назви рішення міської ради від 15.04.2011 №7/15 «Про затвердження переліку місць влаштування літніх торговельних майданчиків для сезонної торгівлі» (зі змінами та доповненнями) після слів «сезонної торгівлі» добавити словами «та місць для розміщення/розвантаження електросамокатів». 

        2.Внести зміни та доповнення до п.1 даного рішення міської ради, а саме  пп.1.2. викласти в новій редакції: «1.2.Місця для здійснення сезонної торгівлі овочами та фруктами власного виробництва, власно вирощеними фруктовими та декоративними саджанцями дерев, кущів та квітів:

      - по вул. Луцькій  на автостоянці біля парку «Слов’янський» згідно схеми, що додається;

      - по вул. Ковельській біля будинку №113;

      - по вул. Ковельській біля будинку №71».

        3.Доповнити п.1 даного рішення підпунктом 1.3.: «1.3. Перелік місць для розміщення/розвантаження  електросамокатів згідно схем, що додаються».

        4.Доповнити п.2 даного рішення підпунктами:

2.1.Дозволити розміщення відкритих літніх майданчиків та тимчасових споруд торговельного та побутового призначення (площею до 30 кв. м), а також соціально-культурного призначення сезонного характеру для здійснення підприємницької діяльності на вулицях міста, крім площі Героїв.

2.2. Установити, що строк дії договорів оренди за користування місцем для розміщення літніх майданчиків та тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного призначення сезонного характеру для здійснення підприємницької діяльності становитиме не більше 6 місяців.

3.Доручити управлінню містобудування, архітектури та комунальних ресурсів виконавчого комітету Володимирської міської ради (Трофимук А.А.) укладати договори оренди літніх торговельних майданчиків та тимчасових споруд,  місць для здійснення сезонної торгівлі.

4.Рішення міської ради від 20.06.2012 №18/11 «Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 15.04.2011 №7/15 «Про затвердження переліку місць влаштування літніх торговельних майданчиків для сезонної торгівлі» вважати таким, що втратило чинність.

5.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань власності та житлово-комунального господарства та з питань містобудування, архітектури, земельних відносин, лісових та водних ресурсів і агропромислового комплексу.

 

 

Міський голова                                                                 Ігор ПАЛЬОНКА

Андрій Трофимук

Пояснювальна записка

 

до рішення міської ради «Про внесення змін та доповнень

до рішення міської ради від 15.04.2011 №7/15 «Про затвердження переліку місць влаштування літніх торговельних

майданчиків для сезонної торгівлі» (зі змінами та доповненнями)»

 

           Проєкт рішення спрямований на врегулювання правових, економічних та організаційних відносин, пов’язаних з передачею в оренду місць для розвантаження/розміщення електросамокатів, відкритих літніх майданчиків та тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного призначення сезонного характеру для здійснення підприємницької діяльності, з метою ефективного використання комунальних земель міста, залучення додаткових коштів до бюджету міста від короткострокової оренди землі для влаштування літніх торговельних майданчиків сезонної торгівлі.

         

 

 

Начальник відділу комунальної

власності управління містобудування,

архітектури та комунальних ресурсів

виконавчого комітету міської ради                                      Лариса ПРОЦЬКА



ДОДАТКИ

1 34-80 Проект рішення.pdf Переглянути
2 лист (2).pdf Переглянути
3 Лист 3.pdf Переглянути
4 Лист 1.pdf Переглянути
5 Костел.pdf Переглянути