ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Олена Ткачук

Доповідач:

Олена Ткачук

Галузь:

Державне управління і кадрова політика

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

16.11.2022

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 81
Про перейменування комунального підприємства «Володимир-Волинський центр первинної медичної допомоги» та внесення змін у його Статут

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

                      №
м. Володимир
 
Про перейменування комунального
підприємства «Володимир-Волинський
центр первинної медичної допомоги»
та внесення змін у його Статут
 
У зв’язку з перейменуванням міста Володимир-Волинський у Володимир, Володимир-Волинської міської ради у Володимирську міську раду, вулиці Павлова у вулицю Шпитальну, розглянувши звернення директора комунального підприємства «Володимир-Волинський центр первинної медичної допомоги» від 01.11.2022 № 649/01-15/01.22, відповідно до ст. 90 Цивільного кодексу України, ст. 78 Господарського кодексу України, ч. 4 ст. 17 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», постанови Верховної Ради України від 15.12.2021 № 1959-IX «Про перейменування міста Володимир-Волинський Володимир-Волинського району Волинської області», рішення міської ради від 03.06.2022 №14/4 «Про перейменування Володимир-Волинської міської ради», рішення міської ради від 30.09.2022 №17/15 «Про зміну назви вулиць (провулків) у населених пунктах Володимир-Волинської  міської територіальної громади», враховуючи висновки та рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись ст. ст. 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
    1. Перейменувати Комунальне підприємство «Володимир-Волинський центр первинної медичної допомоги» (код ЄДРПОУ 42305352) у Комунальне підприємство «Володимирський центр первинної медичної допомоги» Володимирської міської ради (скорочене найменування – КП «Володимирський ЦПМД»).
         2. Визначити місцезнаходження комунального підприємства «Володимирський центр первинної медичної допомоги» Володимирської міської ради: вулиця Шпитальна, будинок 20, місто Володимир,  Волинська область, Україна, поштовий індекс 44700.
         3. Внести зміни у Статут комунального підприємства «Володимир-Волинський центр первинної медичної допомоги», виклавши його у новій редакції (додається).
         4. Директору комунального підприємства «Володимир-Волинський центр первинної медичної допомоги» (Чубок К.В.) здійснити відповідні реєстраційні дії згідно вимог чинного законодавства України.
         5. Встановити, що в актах Володимир-Волинської міської ради, виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради, Володимир-Волинського міського голови, якими до моменту прийняття цього рішення визначені повноваження та функції комунального підприємства «Володимир-Волинський центр первинної медичної допомоги», у тому числі й, як розпорядників коштів бюджету Володимир-Волинської міської територіальної громади та відповідальних виконавців цільових програм, читати у відповідних відмінках словосполучення замість: комунальне підприємство «Володимир-Волинський центр первинної медичної допомоги» – комунальне підприємство «Володимирський центр первинної медичної допомоги» Володимирської міської ради.
         6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань охорони здоров’я, екології та соціального захисту населення і з питань регламенту, депутатської діяльності, захисту прав людини, законності, правопорядку та протидії корупції.
 
 
Міський голова                                                                      Ігор ПАЛЬОНКА
Олена Ткачук 38988
Пояснювальна записка
до проєкту рішення «Про перейменування комунального підприємства ʺВолодимир-Волинський центр первинної медичної допомогиʺ
та внесення змін у його Статут»
               
У зв’язку з перейменуванням міста Володимир-Волинський у Володимир, Володимир-Волинської міської ради у Володимирську міську раду, вулиці Павлова у вулицю Шпитальну, виникла необхідність у перейменуванні комунального підприємства та внесення змін у Статут для його затвердження у новій редакції.
 
 
Голова комісії з ліквідації відділу
охорони здоров’я та медичного
забезпечення виконавчого комітету
міської ради                                                                                    Олена ТКАЧУК
 
 

ДОДАТКИ

1 19-81 Проект рішення.pdf Переглянути
2 19-81 Статут.pdf Переглянути