ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Сергій КРИЩУК

Доповідач:

Сергій КРИЩУК

Галузь:

Комунальне господарство та благоустрій

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

16.11.2022

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 65
Про перейменування комунального  підприємства «Речовий ринок» ​​​​​​​та затвердження Статуту в новій редакції


ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
_____________№ _______         
 м.Володимир


Про перейменування комунального
 підприємства «Речовий ринок»
та затвердження Статуту в новій редакції

                                                                 
У зв’язку з перейменуванням Володимир-Волинської міської ради у Володимирську міську раду, відповідно до  ст.90 Цивільного кодексу України , ст.78 Господарського кодексу України,ч.4 ст.17 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», рішення міської ради від 03.06.2022 року №14/4 «Про перейменування Володимир-Волинської міської ради», враховуючи висновки та рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись ст. ст..25,59 Закону України «Про місцеве  самоврядування в Україні» міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1.Перейменувати Комунальне підприємство «Речовий ринок» (код 23250969) у Комунальне підприємство «Речовий ринок» Володимирської міської ради.
2. Визначити місцезнаходження комунального підприємства «Речовий ринок» Володимирської міської ради: вулиця Підзамче ,1, м.Володимир, Володимирський район,Волинська область,Україна,44700.
3. Внести зміни у Статут комунального підприємства «Речовий ринок», виклавши його в новій редакції(додається).
4.Директору комунального підприємства «Речовий ринок» (Крищук С.Г.) здійснити відповідні реєстраційні дії згідно вимог чинного законодавства України
5.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань торгівлі,послуг, розвитку підприємництва та інвестицій, з питань регламенту , депутатської діяльності, захисту прав людини,законності,правопорядку та протидії корупції.



Міський голова                                                              Ігор ПАЛЬОНКА  
Сергій КРИЩУК 098533033
Пояснювальна записка
до проекту рішення міської ради
«Про перейменування комунального підприємства
«Речовий ринок» та затвердження статуту в новій редакції»
Потреба і мета прийняття рішення:
Відповідно до рішення міської ради від 03.06.2022 №14/4 «Про перейменування Володимир-Волинської міської ради» Володимир-Волинську міську раду перейменовано на Володимирську міську раду , а виконавчий комітет Володимир-Волинської міської ради – виконавчий комітет Володимирської міської ради.
Крім того, вказаним рішенням передбачено, що керівникам комунальних підприємств, установ, закладів, засновником яких є міська рада чи її виконавчий комітет, забезпечити в установленому законодавством порядку державну реєстрацію внесення змін до відомостей про юридичну особу.
Зміна відомостей про юридичну особу відповідно до вимог Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань» підлягає державній реєстрації внесення змін до відомостей про юридичну особу.
Враховуючи зазначене, виникла необхідність перейменувати комунальне підприємство «Речовий ринок» у комунальне підприємство «Речовий ринок» Володимирської міської ради та внести зміни у його Статут. Перелік змін, що вносяться до статуту додається.
 
Прогнозовані суспільні, економічні, фінансові та юридичні наслідки прийняття рішення:
Прийняте рішення сприятиме приведенню найменування юридичної особи та її установчих документів у відповідність з чинним законодавством України.
 
 
Директор КП «Речовий ринок»                                       Сергій КРИЩУК

 

ДОДАТКИ

1 19-65 Проект рішення.pdf Переглянути
2 19-65 Статут.pdf Переглянути