ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Наталія Голюк

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XIX

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

02.12.2022

Галузь:

Праця та соціальний захист населення

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 19/16
Про затвердження Програми забезпечення виконання рішень суду та виконавчих документів на 2023–2024 роки

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
02.12.2022  №  19/16
 
м. Володимир  
        
Про затвердження Програми
забезпечення виконання
рішень суду та виконавчих
документів на 2023–2024 роки
 
Для забезпечення виконання рішень суду, відповідно до статті 129-1 Конституції  України, пункту 25 Порядку виконання рішень про стягнення коштів державного та місцевих бюджетів або боржників, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.08.20211 р. № 845 «Про затвердження Порядку виконання рішень про стягнення коштів державного та місцевих бюджетів або боржників», керуючись п. 22 ч.1 ст. 26, ч. 1 ст.59, ч.2 ст. 64 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Затвердити Програму забезпечення виконання рішень суду та виконавчих документів на 2023–2024 роки (далі – Програма), що додається.
2. Управлінню соціальної політики виконавчого комітету Володимирської міської ради (Голюк Н. О.):
2.1  Передбачати  видатки на реалізацію даної Програми, виходячи з реальної можливості бюджету.
2.2  Забезпечувати подання  звіту про виконання заходів та використання коштів на реалізацію Програми щокварталу до 10 числа наступного місяця  управлінню бюджету та фінансів виконавчого комітету Володимирської  міської ради.
2.3 Надавати інформацію про результати  виконання Програми відділу економічного розвитку, проєктної діяльності та інвестицій виконавчого комітету міської ради щокварталу до 15 числа наступного місяця.
2.4  Щороку до 15 березня інформувати про  хід виконання Програми  та обсяги використання коштів виділених для її функціонування  постійні комісії міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності, захисту прав людини, законності, правопорядку та протидії корупції та з питань соціально –економічного розвитку, бюджету та фінансів.
3. Управлінню бюджету та фінансів виконавчого комітету міської ради (Субицька О. М.)  проводити  фінансування на реалізацію даної Програми виходячи з реальної можливості бюджету.
4. Відділу економічного розвитку, проєктної діяльності та інвестицій виконавчого комітету міської ради ( Куран Н. М.) включити дану Програму у Програму економічного, соціального та культурного розвитку Володимир – Волинської міської територіальної громади на 2023-2025 роки.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності, захисту прав людини, законності, правопорядку та протидії корупції та з питань соціально – економічного розвитку, бюджету та фінансів.
 
 
 
Міський  голова                                                                           Ігор ПАЛЬОНКА
Наталія Голюк 38080
 

ДОДАТКИ

1 19-16 Програма.pdf Переглянути
2 19-16 Рішення.pdf Переглянути