ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Інна Лесь

Доповідач:

Інна Лесь 

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Новий проект

Дата:

26.04.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 2
Про надання дозволу  на  розроблення  технічної  документації із  землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж  земельної ділянки в  натурі  (на місцевості) із (невитребуваних),  нерозподілених   земельних часток (паїв)  гр. Турик С.В.

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ  СКЛИКАННЯ

 РІШЕННЯ

 
                     №
м. Володимир
 
Про надання дозволу  на  розроблення 
технічної  документації із  землеустрою
щодо встановлення(відновлення) меж 
земельної ділянки в  натурі  (на місцевості)
із (невитребуваних),  нерозподілених  
земельних часток (паїв)  гр. Турик С.В.
 
            Розглянувши клопотання  гр. Турик С.В.  про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), відповідно до свідоцтва на право на спадщину за законом від 19.03.2024 року, статей 12, 22, 33,  81, 116 Земельного кодексу України, статті 1 Закону України «Про порядок виділення  в натурі (на місцевості) земельних ділянок, власникам земельних часток (паїв)», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні» №2498 VII від 10.07.2018р., статей 19, 20, 22, 25, 55 Закону України «Про землеустрій»,  Закону України «Про Державний земельний кадастр», керуючись п.34 ч.1 cт.26 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
           1.  Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Турик Світлані Василівні, як спадкоємцю власника земельної частки (паю), площею 3,4981 га  ріллі, із невитребуваних (нерозподілених) земельних часток (паїв), яка знаходяться за межами населених пунктів на території Володимир-Волинської  міської територіальної громади, з метою формування земельної  ділянки, та виділення в натурі (на місцевості) громадянці для ведення особистого селянського господарства.
          2.  Рекомендувати гр. Турик Світлані Василівні у місячний термін замовити виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у суб’єктів господарювання, які згідно закону можуть виступати розробниками  документацій  із землеустрою .
           3.  Розроблену технічну документацію щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) подати до відповідного органу Держгеокадастру для здійснення державної реєстрації земельної ділянки в порядку, визначеному чинним законодавством України.
          4. Після здійснення державної реєстрації земельної ділянки подати розроблену документацію на розгляд міської ради для затвердження та прийняття відповідного рішення щодо надання (передачі) земельної ділянки.
          5.   Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, земельних відносин, лісових та водних ресурсів і агропромислового комплексу.  
 
 
Міський  голова                                                                     Ігор ПАЛЬОНКА
Інна Лесь  0800351291
 

ДОДАТКИ

1 34-2 Схема Дозвіл на розроб. тех. док. Турик С.В. (невитребуваний пай).pdf Переглянути
2 34-2 Дозвіл на розробку тех док. Турик С.В. ( невитребуваний пай ) с.Вощатин.pdf Переглянути