ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Інна Лесь

Доповідач:

Інна Лесь

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Новий проект

Дата:

26.04.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1
Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для городництва гр. Лук’яновій Т.В. в с.Федорівка

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ  СКЛИКАННЯ

 РІШЕННЯ

 
                     №
м. Володимир
 
Про надання дозволу на розробку проєкту
землеустрою щодо відведення земельної
ділянки у користування на умовах оренди
для городництва гр. Лукяновій Т.В. в с.Федорівка
 
            Розглянувши клопотання  гр. Лук’янової Т.В.  про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою , згідно до статей 12,  22, 36, 122, 123 п.2 ст. 134 Земельного кодексу України, ст. 50 Закону України «Про землеустрій» керуючись п.34 ч.1 cт.26 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
  1. Надати гр. Лук’яновій Тетяні Володимирівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди  орієнтовною площею 0,0439 га  із земель сільськогосподарського призначення в с. Федорівка, для ведення городництва.
            2. Рекомендувати гр. Лук’яновій Тетяні Володимирівні у місячний термін замовити виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у суб’єктів господарювання, які згідно закону можуть виступати розробниками  документацій  із землеустрою .
          3. Після здійснення державної реєстрації земельної ділянки подати розроблену документацію на розгляд міської ради для затвердження та прийняття відповідного рішення щодо надання (передачі) земельної ділянки.
          4.   Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, земельних відносин, лісових та водних ресурсів і агропромислового комплексу.  
 
 
Міський  голова                                                                     Ігор ПАЛЬОНКА
Інна Лесь  0800351291
 

ДОДАТКИ

1 34-1 Схема Дозвіл на розроб . проекту землеустрою Лукянова Т.В. с. Федорівка.pdf Переглянути
2 34-1 Дозвіл на розробку проекту землеустрою Лукянова Т.В. (городництва ) с.Федорівка.pdf Переглянути