ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Наталія Антоненко

Доповідач:

Інна Лесь

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

13.02.2023

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 25
Про затвердження гр. Сузін Н.М. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) із (невитребуваних), нерозподілених земельних часток (паїв)

ВОЛОДИМИРСЬКА  МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ  СКЛИКАННЯ

 РІШЕННЯ

                     №
м. Володимир
 
Про затвердження гр. Сузін Н.М.
технічної документації із землеустрою
щодо встановлення (відновлення) меж
земельної ділянки в натурі (на місцевості)
із (невитребуваних), нерозподілених
земельних часток (паїв)
 
              Розглянувши клопотання гр. Сузін Н.М. про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та передачі земельної ділянки в оренду, відповідно до статей 12, 33, 93, 122, 124, 125, 126 Земельного кодексу України,  статей 19, 20, 22, 25, 55 Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про Державний земельний кадастр», статті 13 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні» №2498 VII від 10.07.2018р., керуючись п.34 ч.1 cт.26 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
       1. Затвердити гр. Сузін Наталії Михайлівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 3,4981 га (рілля) кадастровий номер 0720582800:00:001:0243, із невитребуваних (нерозподілених) земельних часток (паїв), яка знаходяться за межами населених пунктів, на території Володимир-Волинської  міської територіальної громади для ведення особистого селянського господарства.
        2. Передати  гр. Сузін Наталії Михайлівні в тимчасове користування на умовах оренди земельну ділянку, зазначену в п.1, терміном на 10 років.
        3.Встановити, що річна оренда плата за користування земельною ділянкою становить 8% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки з урахуванням коефіцієнту індексації нормативної грошової оцінки землі.
   4. Зобов’язати гр. Сузін Наталію Михайлівну :
        4.1. В місячний термін укласти з міською радою договір оренди земельної ділянки.
        4.2. Зареєструвати  речове право на земельну ділянку  відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».
        4.3. Виконувати обов’язки землекористувачів, визначені ст. 96 Земельного кодексу України.
       5. Визначити уповноваженою особою для підписання договору оренди землі міського голову.
       6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, земельних відносин, лісових та водних ресурсів і агропромислового комплексу.
 
 
Міський  голова                                                                     Ігор ПАЛЬОНКА
Наталія Антоненко  34953
Інна Лесь   34953
 
 

ДОДАТКИ

1 21-25 ЗАТВЕРДЖ. тех док перед в оренду Сузін Н.М.pdf Переглянути
2 21-25 Схема Затвердженя тех.док. Сузін Н.М. с. Вощатин.PDF Переглянути