ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Наталія Куран

Доповідач:

Наталія Куран

Галузь:

Державне управління і кадрова політика

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

16.11.2022

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 54
Про Програму економічного, соціального та культурного розвитку Володимир-Волинської міської територіальної громади на 2023-2025 роки

внесено зміни після комісії з питань освіти, науки, культури, туризму, молодіжної політики, спорту
і міжнародного співробітництва та комісії з питань регламенту,
депутатської діяльності, захисту прав людини, законності, правопорядку та протидії корупції


ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
 
РІШЕННЯ
 

______________№______

м. Володимир

 
Про Програму економічного, соціального
та культурного розвитку Володимир-Волинської
міської територіальної громади на 2023-2025 роки

 

         Розглянувши проєкт Програми економічного, соціального та культурного розвитку Володимир-Волинської міської територіальної громади на 2023-2025 роки, відповідно до п. 22 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

 Затвердити Програму економічного, соціального та культурного розвитку  Володимир-Волинської міської територіальної громади на 2023-2025 роки (далі – Програма), що додається.

  1. Виконавчим органам міської ради та головним розпорядникам бюджетних коштів:
2.1. забезпечити виконання завдань та заходів, передбачених Програмою, а також міськими цільовими програмами відповідно до додатку 2 Програми;
2.2. подавати щокварталу до 15 числа місяця, що настає за звітним періодом, відділу економічного розвитку, проєктної діяльності та інвестицій  виконавчого комітету міської ради інформацію про виконання завдань Програми.
  1. Відділу економічного розвитку, проєктної діяльності та інвестицій  виконавчого комітету міської ради щокварталу до 30 числа місяця, що настає за звітним періодом, подавати узагальнену інформацію міському голові.
  2. Виконавчому комітету міської ради за підсумками 1 півріччя та року заслуховувати інформацію про виконання завдань Програми.
  3. При виконанні завдань економічного, соціального та культурного  розвитку громади у 2023-2025 роках коригування капітальних видатків в бюджеті громади вважати змінами до Програми.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

 
Міський голова                                                                  Ігор ПАЛЬОНКА
Наталія Куран 0800333262






ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
 
РІШЕННЯ

 
_______________ №______
м. Володимир
 

Про Програму економічного, соціального 
та культурного розвитку Володимирської міської
територіальної громади на 2023-2025 роки

 
         Розглянувши проєкт Програми економічного, соціального та культурного розвитку Володимирської міської територіальної громади на 2023-2025 роки, відповідно до п.22 ч.1 ст. 26 Закону  України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

 
  1. Затвердити  Програму економічного, соціального та культурного розвитку  Володимирської міської територіальної громади на 2023-2025 роки (далі – Програма), що додається.
         2.Виконавчим органам міської ради та головним розпорядникам бюджетних коштів:
         2.1.Забезпечити виконання завдань та заходів, передбачених Програмою, а також міськими цільовими програмами відповідно до додатку 2 Програми.
         2.2. Подавати щокварталу до 15 числа місяця, що настає за звітним періодом, відділу економічного розвитку, проєктної діяльності та інвестицій  виконавчого комітету міської ради інформацію про виконання завдань Програми.
         3. Відділу економічного розвитку, проєктної діяльності та інвестицій  виконавчого комітету міської ради щокварталу до 30 числа місяця, що настає за звітним періодом, подавати узагальнену інформацію міському голові. 
  1. Виконавчому комітету міської ради за підсумками 1 півріччя та року заслуховувати інформацію про  виконання завдань Програми.
  2. При виконанні завдань економічного, соціального та культурного  розвитку громади у 2023-2025 роках коригування капітальних видатків в бюджеті громади  вважати змінами до Програми.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.
 
Міський голова                                                                   Ігор ПАЛЬОНКА
Наталія Куран 0800333262

Пояснювальна записка

до проєкту рішення міської ради  «Про Програму економічного, соціального та культурного  розвитку Володимир-Волинської міської територіальної громади на 2023-2025 роки»

 
 
Програма економічного, соціального та культурного розвитку Володимир-Волинської  міської територіальної громади на 2023-2025 роки (далі – Програма) розроблена відповідно до Конституції України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Закону України «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України».
Програма розроблена відділом економічного розвитку, проєктної діяльності та інвестицій виконавчого комітету міської ради на основі пропозицій виконавчих органів міської ради, комунальних підприємств громади з використанням аналітичних матеріалів та статистичних даних про розвиток громади у 2022 році, з урахуванням Стратегії розвитку Володимир-Волинської міської територіальної громади на 2017-2027 роки та заходів цільових програм.
         Метою Програми економічного, соціального та культурного розвитку громади на 2023-2025 роки є забезпечення сталого розвитку громади шляхом створення умов для розвитку бізнесу, залучення інвестицій у соціально-економічний та інфраструктурний розвиток, підвищення енергоефективності, поліпшення якості та доступності публічних послуг, покращення стану довкілля.
Пріоритетними напрямами розвитку громади є:
  • забезпечення економічного розвитку;
  • ефективне управління фінансовими та матеріальними ресурсами;
  • розвиток інфраструктури;
  • розвиток соціальної сфери;
  • охорона навколишнього природного середовища, техногенна безпека, цивільний захист населення та забезпечення правопорядку;
  • підтримка військових частин.
         Завдання і заходи Програми фінансуватимуться за рахунок коштів бюджету громади, державного, обласного бюджету, кредитних ресурсів, коштів, залучених у рамках грантових програм, власних коштів суб’єктів господарювання, інших джерел відповідно до чинного законодавства.
         Програма залишається відкритою для доповнень та коригувань у відповідності до стратегічних цілей розвитку громади та поданих пропозицій.
 
 
 
 
 
   Начальник відділу
   економічного розвитку,
   проєктної діяльності  та інвестицій                                        Наталія КУРАН
 

ДОДАТКИ

1 19-54 Програма.pdf Переглянути
2 19-54 Проект рішення.pdf Переглянути
3 19-54 Проект Рішення після 25.11.pdf Переглянути
4 19-54 Програма після 24.11.pdf Переглянути