ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Ігор Возний

Доповідач:

Ігор Возний

Галузь:

Комунальне господарство та благоустрій

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

07.12.2021

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 93
Про затвердження Програми «Безпечна громада» на 2022-2024 роки

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМЕ  СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
 
                    № 
м. Володимир-Волинський
 
Про затвердження Програми «Безпечна громада» на 2022-2024 роки
 
З метою налагодження комфортного міського середовища, забезпечення екологічної, суспільної, особистої безпеки мешканців Володимир-Волинської міської територіальної громади, відповідно до Конституції України, Бюджетного кодексу України,  керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
  1. Затвердити Програму «Безпечна громада» на 2022-2024 роки (додається).
  2. Управлінню інфраструктури виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради (Возний І.П.)  передбачити видатки на реалізацію цієї Програми, виходячи з реальної можливості бюджету.
  3. Управлінню бюджету та фінансів виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради (Субицькій О.М.) забезпечити фінансування Програми в межах бюджетних призначень на 2022-2024 роки.
  4. Координацію роботи по виконанню Програми покласти на управління інфраструктури виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради (Возний І.П.).
  5. Відділу економічного розвитку, проектної діяльності та інвестицій виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради (Куран Н.М.) включити дану Програму у додаток 2 «Переліку міських цільових програм» Програми економічного, соціального та культурного розвитку міста Володимира-Волинського на 2020-2022 роки.
6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії з питань власності та житлово-комунального господарства; з питань освіти, науки, культури, туризму, молодіжної політики, спорту і міжнародного співробітництва; з питань охорони здоров’я, екології та соціального захисту населення; регламенту, депутатської діяльності, захисту прав людини, законності, правопорядку та протидії корупції.
 
 
 
 
Міський голова                                                                    Ігор ПАЛЬОНКА
Ігор Возний 0800333262
 
Пояснювальна записка
до проєкту рішення «Про затвердження Програми «Безпечна громада» на 2022-2024 роки»
 
Сучасна Володимир-Волинська міська територіальна громада - це складна і різнорідна інфраструктура, яка безперервно та стрімко розвивається. Високаінтенсивністьдорожньогорухувимагає оперативного спостереження та контролю в режимі реального часу. Посиленнябезпекигромадян, забезпеченнянормальноїжиттєдіяльностігромадита захисткомунального майна – цеключовіпріоритетиспільноїроботиміськоївлади та правоохороннихорганів.
Зогляду на зазначене, до системи, яка забезпечуєбезпекуміста в сучаснихумовах, пред'являютьсяособливівимогищодонадійності, стійкості, ефективності табезперервностіроботи у цілодобовомурежимі. Існує потреба вновихзасобах та методахгарантуваннябезпекимешканцямміста, прогресивнихтехнологіях та заходах для централізованогозабезпеченнявідеоспостереження,технічноїбезпеки, контролю важливих, стратегічних та небезпечнихміськихоб’єктів, можливостіоперативногоуправління та впливу на екстреніситуації.
Комплексна система безпеки нового покоління з використаннямтехнологійінтелектуальногоаналізуданихзабезпечитьпідвищеннябезпеки на об’єктах та вулицяхмістазавдякибезупинномумоніторингуситуації в режимі реального часу, своєчасному автоматичному оповіщенню про тривожні, загрозливі та надзвичайніподії для їхзапобіганняабонегайногоусунення, наявностізасобівекстреногозв’язку, а такожскоординованійвзаємодіївсіхучасниківта служб, відповідальних за безпекуміста.
Відтак, ця Програма створена з метою налагодження комфортного міськогосередовища, забезпеченняекологічної, суспільної, особистоїбезпекимешканцівВолодимир-Волинськоїміськоїтериторіальноїгромади, відповідно до КонституціїУкраїни, Бюджетного кодексу і Правил дорожньогоруху.
 
 
Начальник управління інфраструктури                      Ігор ВОЗНИЙ
 

ДОДАТКИ

1 12-93 Програма.pdf Переглянути
2 12-93 Проект рішення.pdf Переглянути