ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Ігор Возний

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXXIV

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

23.05.2024

Галузь:

Житлове господарство

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 34/7
Про Програму сприяння діяльності об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельних кооперативів та органів самоорганізації населення у  Володимир – Волинській міській територіальній громаді на 2024-2026 роки

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

23.05.2024 № 34/7
м. Володимир
 
Про Програму сприяння діяльності об’єднань
співвласників багатоквартирних будинків,
житлово-будівельних кооперативів та
органів самоорганізації населення
у  Володимир – Волинській міській територіальній громаді на 2024-2026 роки
 
У зв’язку з закінченням терміну дії Програми сприяння діяльності об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельних кооперативів та органів самоорганізації населення у м. Володимирі - Волинському на 2021-2023 роки, затвердженої рішенням міської ради від 24.12.2020 №2/6 (зі змінами), з метою продовження в комплексі цієї роботи, спрямованої на підтримку громадських ініціатив у громаді, відповідно до Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», Закону України «Про приватизацію державного житлового фонду», Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Закону України «Про органи самоорганізації населення», та постанови Кабінету Міністрів України від 31.05.2012 №599 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для пільгового  кредитування юридичних осіб, у тому числі об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, для проведення реконструкції, капітального та поточного ремонту об’єктів житлово-комунального господарства» та керуючись ч.1 ст.14, ст.25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Затвердити Програму сприяння діяльності об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельних кооперативів та органів самоорганізації населення у  Володимир – Волинській міській територіальній громаді на 2024-2026 роки (додається), з загальним обсягом фінансових ресурсів - 46 180 000 грн., в тому числі за рахунок коштів місцевого бюджету – 33 652 000 грн., коштів ОСББ, ОСН, ЖБК та інших джерел –12 528 000 грн.
2. Управлінню інфраструктури виконавчого комітету Володимирської міської ради (Возний І.П.) передбачати видатки на реалізацію даної Програми виходячи з реальної можливості бюджету.
3. Управлінню бюджету та фінансів виконавчого комітету Володимирської міської ради (Субицька О.М.) забезпечити фінансування Програми в межах бюджетних призначень на відповідні роки.
4. Координацію роботи по виконанню Програми покласти Управлінню інфраструктури виконавчого комітету  Володимирської міської ради (Возний І.П.) .
5. Управлінню інфраструктури виконавчого комітету Володимирської міської ради (Возний І.П.) щокварталу до 10 числа наступного місяця подавати інформацію про використання коштів на виконання Програми управлінню бюджету та фінансів виконавчого комітету Володимирської міської ради (Субицька О.М.) та щорічно за підсумками року надавати звіт про виконання Програми відділу економічного розвитку, проєктної діяльності та інвестицій виконавчого комітету Володимирської міської ради (Виваль О.С.).
6. Відділу економічного розвитку, проєктної діяльності та інвестицій виконавчого комітету Володимирської міської ради (Виваль О.С.) включити дану Програму у додаток 2 «Переліку міських цільових програм» Програми економічного, соціального та культурного розвитку Володимир-Волинської міської територіальної громади на 2023-2025 роки.
7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань власності та житлово – комунального господарства та постійну комісію з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.
 
 
Міський голова                                                                     Ігор ПАЛЬОНКА
Ігор Возний 0800333262

ДОДАТКИ

1 34-7 Програма ОСББ 2024.pdf Переглянути