ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Ігор Возний

Доповідач:

Ігор Возний

Галузь:

Житлове господарство

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

13.02.2024

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 108
Про передачу у міську комунальну власність квартир 

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
 
                     №  
м. Володимир
 
Про передачу у міську
комунальну власність квартир 
 
                  На підставі договору купівлі-продажу квартири від 04.12.2014 року  укладеного між Лис Михайлом Миколайовичем та Управлінням житлово-комунального господарства і будівництва виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради, в особі начальника  - Фіщука Віктора Сергійовича, посвідченого приватним нотаріусом Гордійчуком Богданом Івановичем і зареєстрованого в реєстрі за № 2496 та акту  приймання-передачі від 04.12.2014р.  квартири № 3, що за адресою: м. Володимир-Волинський (м. Володимир),  вул. Сагайдачного, 13;  договору купівлі-продажу квартири від 15.06.2017 року  укладеного  між Єфіменко Оленою Ігорівною та Управлінням житлово-комунального господарства і будівництва виконавчого комітету Володимир-Волинської  міської ради, в особі начальника - Фіщука  Віктора Сергійовича, посвідченого приватним нотаріусом Гордійчуком Богданом Івановичем  і зареєстрованого в   реєстрі за № 1168 та акту  приймання-передачі від 15.06.2017 року  квартири № 27 що за адресою: м. Володимир-Волинський (м. Володимир), вул. Старицького, 3/1; договору   купівлі-продажу квартири від 02.07.2019 року укладеного між Наумчуком Володимиром Васильовичем  та Управлінням житлово-комунального господарства і будівництва виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради, в особі начальника - Фіщука  Віктора Сергійовича, посвідченого   приватним нотаріусом Гордійчуком Богданом Івановичем  і зареєстрованого в   реєстрі за № 1927 та акту  прийому-передачі від 02.07.2019 року, квартири № 30 на вул. Карбишева (вул. Староостровецька), 2,  керуючись ст.ст. 25, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
  1. Передати у комунальну власність Володимир-Волинської міської територіальної громади квартири, а саме:
- № 3 у житловому будинку № 13 на вул. Сагайдачного, що у м. Володимирі, яка складається з двох житлових кімнат площею 43,1 кв.м. (загальна площа 57,2 кв.м.);
- № 27 у житловому будинку № 3/1 на вул. Старицького, що у м. Володимирі, яка складається з однієїжитловоїкімнати площею 19,3 кв.м. (загальна площа 37,7 кв.м.);
- № 30 у житловому будинку № 2 на вул. Староостровецька (вул.Карбишева), що у м. Володимирі, яка складається з однієїжитловоїкімнати площею 18,8 кв.м. (загальна площа 33,2 кв.м.).
2. Управліннюінфраструктури виконавчого комітету міської ради передати квартири, згідно актів прийому-передачі.
           3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на  постійну комісію міської ради з питань власності та житлово-комунального господарства.
 
 
 
Міський голова                                                                     Ігор ПАЛЬОНКА
Ігор Возний 0800333262
Пояснювальна записка
до проекту рішення
«Про прийняття у міську комунальну власність квартири»
    
       На підставі договору купівлі-продажу квартири від 04.12.2014 року  укладеного між Лис Михайлом Миколайовичем та Управлінням житлово-комунального господарства і будівництва виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради, в особі начальника  - Фіщука Віктора Сергійовича, посвідченого приватним нотаріусом Гордійчуком Богданом Івановичем і зареєстрованого в реєстрі за № 2496 та акту  приймання-передачі від 04.12.2014р.  квартири № 3, що за адресою: м. Володимир-Волинський (м. Володимир),  вул. Сагайдачного, 13;  договору купівлі-продажу квартири від 15.06.2017 року  укладеного  між Єфіменко Оленою Ігорівною та Управлінням житлово-комунального господарства і будівництва виконавчого комітету Володимир-Волинської  міської ради, в особі начальника - Фіщука  Віктора Сергійовича, посвідченого приватним нотаріусом Гордійчуком Богданом Івановичем  і зареєстрованого в   реєстрі за № 1168 та акту  приймання-передачі від 15.06.2017 року  квартири № 27 що за адресою: м. Володимир-Волинський (м. Володимир), вул. Старицького, 3/1; договору   купівлі-продажу квартири від 02.07.2019 року укладеного між Наумчуком Володимиром Васильовичем  та Управлінням житлово-комунального господарства і будівництва виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради, в особі начальника - Фіщука  Віктора Сергійовича, посвідченого   приватним нотаріусом Гордійчуком Богданом Івановичем  і зареєстрованого в   реєстрі за № 1927 та акту  прийому-передачі від 02.07.2019 року, квартири № 30 на вул. Карбишева (вул. Староостровецька), 2, були придбані квартири для поліпшення житлових умов осіб з числа сиріт, позбавлених батьківського піклування.
        Вищезазначені житлові приміщення заселені черговиками виконавчого комітету за вказаною пільгою згідно черговості. Квартиронаймачі протягом усього часу проживання сумлінно виконують свої облов’язки щодо утримання житла в належному санітарно-технічному стані, сплачують за надані житлово-комунальні послуги і т. д., проведення поточних, капітальних ремонтних робіт,  тому неодноразово зверталися щодо можливості набуття права власності на відповідне майно.
         У зв’язку з відсутністю в Управлінні інфраструктури (правонаступник УЖКГі Б) повноважень щодо  володіння та утримання  житлових приміщень,  прийняття відповідного рішення дасть можливість привести у відповідністю до чинного законодавства правовстановлюючі документи, що дасть можливість квартиронаймачам скористатись правом на приватизацію вищезазначеного житла.
 
 
Начальник управління  інфраструктури
виконавчого комітету міської ради                                                   Ігор ВОЗНИЙ

ДОДАТКИ

1 32-108 Проект рішення.pdf Переглянути