ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Інна Лесь

Доповідач:

Інна Лесь

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

20.06.2023

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 9
Про затвердження ФГ «Євгена Шелепіни» технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) із не витребуваних (нерозподілених) земельних часток (паїв)  

ВОЛОДИМИРСЬКА  МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ  СКЛИКАННЯ

 РІШЕННЯ

                      №
м. Володимир
 
Про затвердження ФГ «Євгена Шелепіни»
технічних документацій із землеустрою
щодо встановлення (відновлення) меж
земельних ділянок в натурі (на місцевості)
із не витребуваних (нерозподілених)
земельних часток (паїв)
 
              Розглянувши клопотання  голови ФГ «Євгена Шелепіни» гр.Козіка Т.В. про затвердження технічних документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  та передачі земельних ділянок в оренду, відповідно до статей 12, 33, 93, 96, 122, 124, 125, 126 Земельного кодексу України,  статей 19, 20, 22, 25, 55 Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про Державний земельний кадастр», статті 13 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні» №2498 VII від 10.07.2018р., керуючись п.34 ч.1 cт.26 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
       1. Затвердити ФГ «Євгена Шелепіни» технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянки в натурі (на місцевості), із невитребуваних (нерозподілених)  земельних часток (паїв), які знаходяться за межами населених пунктів, в межах території Володимир-Волинської  міської територіальної громади, для ведення особистого селянського господарства, згідно Додатку.
        2. Передати  ФГ «Євгена Шелепіни» в тимчасове користування на умовах оренди терміном на 10 років земельні ділянки, згідно Додатку.
       3.Встановити, що річна оренда плата за користування земельними ділянками становить 8% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки з урахуванням коефіцієнту індексації нормативної грошової оцінки землі.
   4. Зобов’язати  ФГ «Євгена Шелепіни» :
        4.1. В місячний термін укласти з міською радою договір оренди земельних ділянок.
        4.2. Зареєструвати  речове право на земельні ділянки  відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».
        4.3. Виконувати обов’язки землекористувачів, визначені ст. 96 Земельного кодексу України.
       5. Визначити уповноваженою особою для підписання договору оренди землі міського голову.
       6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, земельних відносин, лісових та водних ресурсів і агропромислового комплексу.
 
 
Міський  голова                                                                     Ігор ПАЛЬОНКА
Інна Лесь   34953
 
 

ДОДАТКИ

1 26-9 ЗАТВЕРДЖ. тех док перед в оренду ФГ Євгена Шелепіни.pdf Переглянути
2 Схема 26-9 Затвердж.тех. док. ФГ Є. Шелепіни.PDF Переглянути