ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Інна Лесь

Доповідач:

Інна Лесь

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

02.05.2023

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 82
Про затвердження гр. Приступі В.С. та гр. Гуменюк Д.І. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в с. Заріччя по вул. Садова,10Б

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ  СКЛИКАННЯ

 РІШЕННЯ

                    №
м. Володимир
 
Про затвердження гр. Приступі В.С. та
гр. Гуменюк Д.І. технічної документації із
землеустрою щодо встановлення (відновлення)
меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
в с. Заріччя по вул. Садова,10Б
 
            На виконання  рішення Володимир-Волинського міського суду  від 19.10.2015р  та розглянувши клопотання гр. Приступи В.С. та гр. Гуменюк Д.І.  про затвердження технічної документації із землеустрою  відповідно до статей 12, 40, 91, 116, 118, 121, 122 Земельного кодексу України,  статей 19, 20, 22, 25, 55 Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відновлення системи оформлення прав оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення та удосконалення законодавства щодо охорони земель», Закону України «Про Державний земельний кадастр», керуючись п.34 ч.1 cт.26 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Затвердити гр. Приступі Валентині Сергіївні та гр. Гуменюк Дарії Ігорівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості) із земель житлової та громадської забудови в с. Заріччя по вул. Садова,10Б площею 0,1000га кадастровий номер 0720581601:01:001:1227, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
         2. Фізичним особам зареєструвати  речове право на земельну ділянку відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».
          3.  Фізичним  особам  виконувати обов’язки землевласників, визначені ст. 91 Земельного кодексу України.   
          4.   Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, земельних відносин, лісових та водних ресурсів і агропромислового комплексу.
 
 
Міський  голова                                                                     Ігор ПАЛЬОНКА
Інна Лесь  34953
 

ДОДАТКИ

1 25-82 Проект рішення.pdf Переглянути
2 25-82 Схема Затвердження тех. докум. Гуменюк -Приступа с.Заріччя вул. Садова,10б.PDF Переглянути