ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Олександр Малоштан

Доповідач:

Олександр Малоштан

Галузь:

Державне управління і кадрова політика

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

11.07.2022

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 60
Про перейменування відділення муніципальної варти Володимир- Волинської міської ради та затвердження Статуту в новій редакції

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
_________ №________
м. Володимир
 
Про перейменування відділення
муніципальної варти Володимир-
Волинської міської ради та затвердження
Статуту в новій редакції
  
З метою удосконалення організації роботи муніципальної варти Володимир-Волинської міської ради, відповідно до ст.ст.90, 93 Цивільного кодексу України, на виконання постанови Верховної Ради України «Про перейменування міста Володимир-Волинський Володимир-Волинського району Волинської області» від 15.12.2021 № 1959-IX, рішення міської ради «Про перейменування Володимир-Волинської міської ради» від 03.06.2022 р. №14/4 , Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань», керуючись ст.ст. 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1.Змінити назву відділення муніципальної варти Володимир-Волинської міської ради (Код ЄДРПОУ 21742148) на Муніципальна варта Володимирської міської ради.
2.Визначити місцезнаходження Муніципальної варти Володимирської міської ради: 44700, Волинська обл., м. Володимир, вул. Ковельська, буд.129.
3.Внести зміни в Статут відділення муніципальної варти Володимир-Волинської міської ради виклавши його у новій редакції (Додаток 1).
4.В.о начальника відділення муніципальної варти Володимир-Волинської міської ради (Малоштану О.М.) здійснити заходи щодо реєстрації Статуту згідно з чинним законодавством України.
5.Вважати таким, що втратив чинність Додаток 1 затверджений рішенням міської ради від 23.02.2022 року №13/32 "Про перейменування відділення муніципальної варти Володимир-Волинської міської ради та затвердження Статуту в новій редакції    
           6.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань регламенту, депутатської діяльності, захисту прав людини, законності, правопорядку та протидії корупції.
 
 
 
Міський  голова                                                                       Ігор ПАЛЬОНКА
Олександр Малоштан 0934459380
Пояснювальна записка до проєкту рішення міської ради
Про перейменування відділення муніципальної варти Володимир-
Волинської міської ради та затвердження Статуту в новій редакції

         З метою удосконалення організації роботи муніципальної варти Володимир-Волинської міської ради, відповідно до ст.ст.90, 93 Цивільного кодексу України, на виконання постанови Верховної Ради України «Про перейменування міста Володимир-Волинський Володимир-Волинського району Волинської області» від 15.12.2021 № 1959-IX, рішення міської ради «Про перейменування Володимир-Волинської міської ради» від 03.06.2022 р. №14/4 , Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань» прошу Вас винести проєкт рішення «Про  перейменування відділення муніципальної варти Володимир-Волинської міської ради та затвердження Статуту в новій редакції»  на розгляд сесії міської ради задля приведення у відповідність найменування відділення муніципальної варти.
 
 
В.о. начальника відділення
муніципальної варти                                                    Олександр МАЛОШТАН

 

ДОДАТКИ

1 15-60 Додаток 1.pdf Переглянути
2 15-60 Додаток до статуту 1.pdf Переглянути
3 15-60 Додаток до статуту 2.pdf Переглянути
4 15-60 Проект рішення.pdf Переглянути
5 15-60 Статут.pdf Переглянути
6 15-60 Додаток до статуту 3.pdf Переглянути