ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Наталія Лазар

Доповідач:

Наталія Лазар

Галузь:

Державне управління і кадрова політика

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

11.07.2022

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 18
Про затвердження Положення про присвоєння звання “Почесний громадянин Володимир-Волинської міської територіальної громади” в новій редакції

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
_____________ № ________
м.Володимир
 
Про затвердження Положення
про присвоєння звання
“Почесний громадянин Володимир-Волинської
міської територіальної громади”
в новій редакції
 
З метою впорядкування та регламентації присвоєння звання «Почесний громадянин Володимир-Волинської міської територіальної громади», відповідно до статей 25, 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, протокольного доручення постійної комісії міської ради з питань освіти, науки, культури, туризму, молодіжної політики, спорту і міжнародного співробітництва від 24.05.2022 № 15, керуючись ст.6 Статуту територіальної громади міста Володимира-Волинського, затвердженого рішенням сесії міської ради від 7 вересня 2018 року №28/30, враховуючи рекомендації постійних комісій, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Затвердити Положення про присвоєння звання “Почесний громадянин Володимир-Волинської міської територіальної громади” в новій редакції (додано).
2. Встановити, що всі звання «Почесний громадянин міста Володимира-Волинського», «Почесний громадянин міста Володимира», присвоєні рішеннями міської ради, залишаються чинними та на них поширюється дія Положення зазначеного у п.1 цього рішення.
3. Положення про звання «Почесний громадянин міста Володимира», затвердженого рішенням міської ради від 25.07.2006 № 6/18 (зі змінами), вважати таким, що втратило чинність.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності, захисту прав людини, законності, правопорядку та протидії корупції.
 
 
 
Міський  голова                                                                         Ігор ПАЛЬОНКА
Наталія Лазар 0800333262
 

Пояснювальна записка
до проєкту рішення
«Про затвердження Положення про присвоєння звання “Почесний громадянин Володимир-Волинської міської територіальної громади”
в новій редакції»
 

Проєкт рішення підготовано відповідно до статей 25, 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, протокольного доручення постійної комісії міської ради з питань освіти, науки, культури, туризму, молодіжної політики, спорту і міжнародного співробітництва від 24.05.2022 № 15, керуючись ст.6 Статуту територіальної громади міста Володимира-Волинського, затвердженого рішенням сесії міської ради від 7 вересня 2018 року №28/30. Його мета - впорядкування та регламентація присвоєння звання «Почесний громадянин Володимир-Волинської міської територіальної громади».
 
 
Начальник організаційно-виконавчого відділу
виконавчого комітету міської ради                                       Наталія ЛАЗАР  

ДОДАТКИ

1 15-18 Проект рішення.pdf Переглянути
2 15-18 Положення.pdf Переглянути