ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Наталія Антоненко

Доповідач:

Наталія Антоненко

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

07.02.2022

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 113
Про надання Релігійній громаді Святих Йоакима та Анни Римсько-Католицької Церкви дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельних  ділянок в натурі  (на місцевості) у м.Володимирі-Волинському  

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ  СКЛИКАННЯ

 РІШЕННЯ

                    
                      № 
м. Володимир-Волинський
 
Про надання Релігійній громаді Святих Йоакима
та Анни Римсько-Католицької Церкви дозволу на
розроблення технічної документації із землеустрою
щодо встановлення  (відновлення) меж
земельних  ділянок в натурі  (на місцевості)
у м.Володимирі-Волинському  
 
           Розглянувши заяву настоятеля Релігійної громади Святих Йоакима та Анни Римсько-Католицької Церкви Л. Б. Кошлаги про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок за адресою вул.Ковельська, 1 та вул..Драгоманова, 52А у м.Володимирі-Волинському в натурі (на місцевості), відповідно до ст.12, 20, 41, 79-1, 92, 96, 122, 123  Земельного кодексу України, Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», ст.19, 22, 25, 26, 55  Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про Державний земельний кадастр»,  керуючись п.34 ч.1 cт.26 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
         1. Надати Релігійній громаді Святих Йоакима та Анни Римсько-Католицької Церкви  дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  в натурі (на місцевості) земельних ділянок  для  будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій, які знаходяться в постійному користуванні  згідно Державного акта на право постійного користування землею серії ВЛ №36, зареєстрованого 09.08.1996р. за №36, а саме:
- земельної ділянки площею 1884 кв.м. за адресою вул.Ковельська, 1 у м.Володимирі-Волинському;
- земельної ділянки площею 1200 кв.м. за адресою вул.Драгоманова, 52А у м.Володимирі-Волинському.
         2. Рекомендувати  юридичній особі у місячний термін замовити виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості) у суб’єктів господарювання, які згідно закону можуть виступати розробниками  документацій  із землеустрою.
3. Внести відомості про земельні ділянки до Державного земельного кадастру, відповідно до порядку, визначеного чинним законодавством України.
           4. Після здійснення державної реєстрації земельних ділянок, зазначених в п.1, подати розроблену документацію на розгляд міської ради для затвердження та прийняття відповідного рішення щодо надання (передачі) земельних ділянок. 
          5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, земельних відносин, лісових та водних ресурсів і агропромислового комплексу.
 
 
Міський  голова                                                                     Ігор ПАЛЬОНКА
Наталія Антоненко 34953
 

ДОДАТКИ

1 13-113Дозвіл на розробл тех док встановл меж Костел Йоакима та Анни.pdf Переглянути
2 13-113Костел Іоакима і Анни.PDF Переглянути