ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Оксана Бігун

Доповідач:

Оксана Бігун

Галузь:

Освіта, наука

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

10.11.2021

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 191
Про затвердження в новій редакції Статуту Центру позашкільної освіти

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ  СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

______________  № ____
м. Володимир-Волинський                               
 
З метою удосконалення роботи позашкільного навчального закладу міської територіальної громади,відповідно до  статі 65 Господарського кодексу України, статті 89 Цивільного кодексу України,Закону України «Про державну реєстрацію юридичних, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, Законів України «Про освіту», «Про позашкільну освіту», постанови Кабінету Міністрів України від 06.05.2001 року № 433 «Про затвердження переліку типів позашкільних навчальних закладів і Положення про позашкільний навчальний заклад»,  наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 31.10.2012 року № 1230 «Про затвердження Типових штатних нормативів позашкільних навчальних закладів, що належать до комунальної власності», враховуючи висновки і рекомендації постійної комісії міської ради, керуючись ст. 25, 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1.Затвердити нову редакцію СтатутуЦентру позашкільної освіти (додається) .
2. Директору Центру позашкільної освіти Білоус І.М. здійснити всі необхідні заходи щодо державної реєстраціїзмін до установчих документів у встановленому законодавством порядку.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань освіти, науки, культури, туризму, молодіжної політики,спорту і міжнародного співробітництва.
 
 
Міський голова                                                                Ігор ПАЛЬОНКА
Оксана Бігун 22648
Пояснювальна записка
до проєктурішенняВолодимир-Волинськоїміської ради 
«Про затвердження Статуту Центру позашкільної освітиу новій редакції»
 

     З метою приведення Статуту Центру позашкільної освіти у відповідність до вимог чинного законодавства України виникла необхідність розробити та  прийняти рішення Володимир-Волинської міської ради  «Про затвердження Статуту Центру позашкільної освітиу новій редакції».
 
 
 
Начальник  управління                                          Оксана Бігун

 

ДОДАТКИ

1 191Проект рішення.pdf Переглянути
2 191 Статут.pdf Переглянути