ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Лошенюк І.П.

Доповідач:

Лошенюк І.П.

Галузь:

Державне управління і кадрова політика

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

15.03.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 26
Про реорганізацію відділу з питань охорони здоров’я виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради.

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
___________    №______
м. Володимир-Волинський         
   
Про реорганізацію відділу з питань
охорони здоров'я 
виконавчого комітету
Володимир-Волинської міської ради
 
 
 З метою оптимізації роботи виконавчого комітету та виконавчих органів Володимир-Волинської міської ради, раціонального використання матеріальних, фінансових ресурсів, відповідно до статей 104, 105, 107 Цивільного кодексу України, Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», рішення Володимир-Волинської міської ради «Про затвердження структури апарату ради та виконавчих органів Володимир-Волинської міської ради» від 26.01.2021р. №4/6, розглянувши пропозиції міського голови, враховуючи висновки та рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись ст.ст. 25, 54, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Реорганізувати відділ з питань охорони здоров'я виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради (ЄДРПОУ 42721020), місцезнаходження: 44700, м. Володимир-Волинський, вул. Павлова, 20 шляхом  перетворення в відділ охорони здоров'я та медичного забезпечення  виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради, відповідно до чинного законодавства.
2. Відділ охорони здоров'я та медичного забезпечення виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради вважати правонаступником всього майна, прав та обов’язків  відділ з питань охорони здоров'я виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради.
3. Затвердити Положення про відділ охорони здоров'я та медичного забезпечення  виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради (Додаток 1).
4. Утворити Комісію з реорганізації юридичної особи - відділ з питань охорони здоров'я виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради та затвердити її персональний склад (Додаток 2).
5. Встановити місцезнаходження комісії з реорганізації юридичної особи: вул. Павлова, 20 м. Володимир-Волинський, 44700.
6. Комісії з реорганізації юридичної особи – відділ з питань охорони здоров'я виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради:
- в установленому законом порядку повідомити орган, що здійснює державну реєстрацію, про прийняття рішення щодо реорганізації юридичної особи шляхом перетворення і подати необхідні документи для внесення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців відповідних записів;
 - забезпечити інвентаризацію документів, що сформовані під час діяльності відділ з питань охорони здоров'я виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради станом на день прийняття цього рішення у порядку, передбаченому законодавством та передати їх відділу охорони здоров'я та медичного забезпечення виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради;
- здійснити повну інвентаризацію основних засобів, нематеріальних активів, запасів, грошових коштів та розрахунків у відповідному виконавчому органі ради з перевіркою їх фактичної наявності та документального підтвердження;
- провести необхідні дії щодо закриття відповідних рахунків в банках, органах Державного казначейства України, отримання довідки про відсутність заборгованості відділу з питань охорони здоров'я виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради та інших дій, необхідних для припинення діяльності органу місцевого самоврядування. 
- забезпечити передачу документів, які підлягають тривалому зберіганню, до відповідної архівної установи в порядку, визначеному законодавством України;       
          - забезпечити у встановленому законом порядку знищення печаток та штампів відділу з питань охорони здоров'я виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради протягом 10 робочих днів з дня державної реєстрації припинення як юридичної особи;
         - вчинити інші дії, передбачені законодавством, пов’язані з реорганізацією відділ з питань охорони здоров'я виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради шляхом перетворення в відділ охорони здоров'я та медичного забезпечення виконавчого комітету міської ради.
        - підготувати передавальний акт для подання його на затвердження до Володимир-Волинської міської ради.
7. Встановити строк для пред’явлення  вимог кредиторів – не менше двох місяців з дня оприлюднення повідомлення про рішення щодо припинення юридичної особи.
         8. Відділу з питань охорони здоров'я виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради (Ліщук І.С.):
        - провести необхідну роботу, пов’язану з попередженням працівників про зміни в організації виробництва і праці відповідно до ст. 32 КЗпП України та про можливе вивільнення на підставі статті 49-2 КЗпП України.
        - забезпечити дотримання інших прав і гарантій працівників у процесі здійснення реорганізації, згідно з вимогами чинного трудового законодавства України.
         9. Відділу з питань охорони здоров'я виконавчого комітету Володимир – Волинської міської ради продовжувати здійснювати повноваження та виконувати функції, визначені у Положеннях.   
       10. Відділу охорони здоров'я та медичного забезпечення виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради:
               - подати штатний розпис відділу охорони здоров'я та медичного забезпечення виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради на затвердження міському голові;
              - подати фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (Томашук І.Г.) розрахунок потреби асигнувань міського бюджету на утримання штатних одиниць управління до кінця бюджетного року.
             11. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради  (Томашук І.Г.):
                - проводити фінансування відділу з питань охорони здоров'я  виконавчого комітету Володимир – Волинської міської ради, що реорганізовується шляхом перетворення, до припинення в установленому чинним законодавством порядку його діяльності;
                 - провести аналіз наданої відділом охорони здоровя та медичного забезпечення виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради  потреби асигнувань на утримання штатних одиниць управління та передбачити необхідні кошти у міському бюджеті.
        12. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності, захисту прав людини, законності, правопорядку та протидії корупції; з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.
 
 
 
Міський голова                                                                  Ігор ПАЛЬОНКА   
Ірина Лошенюк 35703
 
Пояснювальна записка
до проєкту рішення
«Про реорганізацію відділу з питань
охорони здоров'я
виконавчого комітету
Володимир-Волинської міської ради»
 
Проєкт рішення розроблено з метою удосконалення організації роботи і забезпечення оновлення виконавчих органів Володимир-Волинської міської ради, що сприятиме підвищенню професійності та ефективності служби в органах місцевого самоврядування, відповідно до постанови Верховної Ради України «Про утворення та ліквідацію районів» від 17.07.2020р. №807-IX, рішення Володимир-Волинської міської ради «Про затвердження структури апарату ради та виконавчих органів Володимир-Волинської міської ради» від 26.01.2021р. №4/6, керуючись ст.ст. 25, 54, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».
Також в проєкті рішення розкрито механізм реорганізації виконавчих органів міської ради, відповідно до вимог чинного законодавства України.
 
 
 
Керуючий справами                                                             Ірина ЛОШЕНЮК
 
 

ДОДАТКИ

1 25 Ох._здор._Склад_на_сайт.pdf Переглянути
2 25 охорона_здоровя_(2).pdf Переглянути