ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Павленко Л.В.

Доповідач:

Павленко Л.В.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

15.03.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 22
Про внесення змін до рішення міської ради «Про затвердження кількісного та персонального складу виконавчого комітету міської ради» від 30.11.2020р. №1/7.

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
                          №
м. Володимир-Волинський             
 
Про внесення змін до рішення міської ради
«Про затвердження кількісного та
персонального складу виконавчого комітету
міської ради»  від 30.11.2020р. №1/7
 
 
              З метою представлення інтересів всіх жителів сільських населених пунктів, які увійшли до складу Володимир-Волинської міської територіальної громади шляхом приєднання, відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування та районних державних адміністрацій» №1009-IX від 17.11.2020 року,  керуючись ст. ст. 25, 54-1 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Внести зміни до п. 3 рішення міської ради «Про затвердження кількісного та персонального складу виконавчого комітету міської ради» від 30.11.2020р. №1/7, та викласти абзаци 7,8 рішення в новій редакції:
- Шейчук Тетяна Миколаївна - староста сіл Ласків, Вощатин.
- Самчук Андрій Петрович - старостою сіл Заріччя, Дігтів, Новосілки, Орані, Суходоли, Федорівка.
2. Рішення Зарічанської сільської ради «Про утворення старостинського округу» від 14.11.2017 року вважати таким, що втратило чинність.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності, захисту прав людини, законності, правопорядку та протидії корупції. 
 
 
          Міський  голова                                                           Ігор ПАЛЬОНКА
              Людмила Павленко 35334