ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Віслобоков Р.Ю.

Доповідач:

Віслобоков Р.Ю.

Галузь:

Комунальне майно

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

15.03.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 38
Про прийняття в комунальну власність Володимир-Волинської міської ради районного будинку культури Володимир-Волинського району Волинської області.

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ  СКЛИКАННЯ
 
РІШЕННЯ
______________  № ____
м. Володимир-Волинський
Про прийняття в комунальну власність
Володимир-Волинської міської ради
районного будинку культури
Володимир-Волинського району Волинської області

 
Оскільки зміна засновника районного будинку культури Володимир-Волинського району Волинської області обумовлена змінами у адміністративно-територіальному устрої, на виконання Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування і районних державних адміністрацій» від 17.11.2020р. №1009- IX, постанови Верховної Ради України «Про утворення та ліквідацію районів» від 17.07.2020р. №807-IX, розпорядження Кабінету Міністрів України «Про визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад Волинської області» № 708-р від 12.06.2020 р., рішення Володимир-Волинської міської ради «Про надання згоди на прийняття в комунальну власність Володимир-Волинської міської територіальної громади частини приміщення районного Будинку культури по вул. Д. Галицького, 7 та прийняття прав засновника»  від 24.12.2020 № 2/31, рішення Володимир-Волинської районної ради «Про безоплатну передачу комунальної установи «Районний будинок культури Володимир–Волинського району Волинської області» у комунальну власність Володимир - Волинської міської територіальної громади і вихід зі складу її засновників» від 24 грудня 2020 року №2/12, акту прийому-передачі рухомого майна та комунальної установи «Районний будинок культури  Володимир-Волинського району Волинської області» від 09 лютого 2021року, відповідно до Цивільного кодексу України, Господарського кодексу України, Кодексу Законів про працю, Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», враховуючи висновки та рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись ст.ст. 25, 59 ч. 2 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
  1. Прийняти безоплатно із спільної комунальної власності територіальних громад Устилузької міської та сільських рад Володимир-Волинського району, в особі Володимир-Волинської районної ради, у комунальну власність Володимир-Волинської міської територіальної громади, в особі Володимир-Волинської міської ради, комунальну установу «Районний будинок культури  Володимир-Волинського району Волинської області» (код ЄДРПОУ 20128535), адреса: 44740, Волинська область, місто Володимир-Волинський,  вулиця Данила Галицького 7 з приналежними до нього допоміжними, господарськими, іншими будівлями і спорудами та іншим рухомим, нерухомим й індивідуально визначеним майном, права та зобов’язання відповідно до вимог чинного законодавства.
  2. Змінити засновника юридичної особи - комунальної установи «Районний будинок культури  Володимир-Волинського району Волинської області» (код ЄДРПОУ 20128535, адреса: вул. Д. Галицького, 7 м. Володимир-Волинський), шляхом виключення зі складу засновників Володимир-Волинської районної ради Волинської області (код ЄДРПОУ 23251874) та включення до складу засновників Володимир-Волинської міської ради.
  3. Змінити найменування юридичної особи - комунальної установи «Районний будинок культури  Володимир-Волинського району Волинської області» (код ЄДРПОУ 20128535, ) на комунальний заклад «Центр культурних послуг» Володимир-Волинської міської ради».
  4. Затвердити Статут комунального закладу «Центр культурних послуг» Володимир-Волинської міської ради».
  5. Уповноважити відділ культури і туризму виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради в особі начальника Віслобокова Р.Ю. внести відповідні зміні в установчі документи та у встановленому законом порядку здійснити інші заходи, передбачені чинним законодавством, щодо реєстрації та діяльності відповідного закладу, а також виготовлення печатки.
  6. Визначити, що органом управління комунального закладу «Центр культурних послуг» Володимир-Волинської міської ради» є відділ культури і туризму виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради.
  7. Головному розпоряднику коштів (відділу культури і туризму виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради), враховуючи це рішення, включити в мережу розпорядників та одержувачів коштів місцевого бюджету комунальний заклад «Центр культурних послуг» Володимир-Волинської міської ради».
  8. Фінансовому управлінню виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради (Томашук І.Г.) забезпечити фінансування комунального закладу «Центр культурних послуг» Володимир-Волинської міської ради» в межах бюджетних призначень.
  9. Відділу культури і туризму виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради, у зв’язку з прийняттям цього рішення, внести зміни до Програми розвитку та підтримки галузі культури і мистецтва у місті Володимирі-Волинському на 2020 – 2022 роки, затвердженої рішенням Володимир-Волинської міської ради від 12.12.2019 №35/33.
  10. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань освіти, науки, культури, туризму, молодіжної політики, спорту і міжнародного співробітництва.
 
Міський голова                                                                      Ігор ПАЛЬОНКА
Роман Віслобоков 35155                                                                                 
 
 

ДОДАТКИ

1 37 Статут-центр-культури ЮРИСТИ готовий.pdf Переглянути