ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Лариса Процька

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXXII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

29.02.2024

Галузь:

Комунальне майно

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 32/27
Про включення нерухомого майна до Переліку другого типу та надання дозволу на передачу в оренду

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ   СКЛИКАННЯ
 

РІШЕННЯ

 
29.02.202432/27
м. Володимир
 
Про включення нерухомого майна до Переліку другого типу та надання дозволу на передачу в оренду
 
З метою врегулювання правових, економічних та організаційних відносин, пов’язаних з передачею в оренду майна, що перебуває в комунальній власності Володимир-Волинської міської територіальної громади, відповідно до рішень міської ради від 01.10.2020 №40/19 «Про врегулювання відносин щодо оренди майна міської комунальної власності територіальної громади міста Володимира-Волинського», від 07.09.2018 №28/26 «Про Методику розрахунку і порядок використання плати за оренду майна комунальної власності територіальної громади м. Володимира-Волинського», від 06.09.2021 №9/25 «Про врегулювання відносин щодо оренди майна міської комунальної  власності Володимира-Волинської міської територіальної громади», відповідно до Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою  Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 № 483  (із змінами), постанови Кабінету Міністрів України від 27.05.2022 №634  «Про особливості оренди державного та комунального майна у період воєнного стану», керуючись Законом України «Про оренду державного та  комунального майна» від 03.10.2019 №157-ІХ (із змінами),  п. 30 ч.1 ст. 26 та ч. 6 ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада                          
 
ВИРІШИЛА:
 
         1.Включити в перелік Другого типу об’єктів комунальної власності  Володимир-Волинської міської територіальної  громади, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону:
         1.1.Частину  нежитлового   приміщення   загальною    площею  38,0 кв. м (приміщення №№23, 24, 25, 26 згідно технічного паспорта) по вул. Івана Франка,8 в м. Володимирі, балансоутримувач – виконавчий комітет міської ради, цільове призначенням – для розміщення громадської організації учасників, ветеранів, інвалідів АТО/ОСС на площі, що не використовується для провадження підприємницької діяльності.
          1.2.Частину  нежитлового   приміщення   загальною    площею  39,4 кв. м (приміщення №№ 5, 6, 7 згідно технічного паспорта) по вул. Ковельській,129 в м. Володимирі, балансоутримувач – виконавчий комітет міської ради, цільове призначенням – для розміщення громадської організації осіб з інвалідністю на площі, що не використовується для провадження підприємницької діяльності.
          2.Надати дозвіл управлінню містобудування, архітектури та комунальних ресурсів виконавчого комітету міської ради (Трофимук А.А.) укласти договір оренди:
          2.1.З громадською організацією «ВетеранХаб» на частину нежитлового приміщення  загальною    площею  38,0 кв. м (приміщення №№23, 24, 25, 26 згідно технічного паспорта) по вул. Івана Франка,8 в м. Володимирі, для розміщення громадської організації учасників, ветеранів, інвалідів АТО/ОСС на площі, що не використовується для провадження підприємницької діяльності терміном на п’ять років.
          2.2.З громадською організацією «Берег надії» на частину нежитлового приміщення  загальною    площею  39,4 кв. м (приміщення №№5, 6, 7 згідно технічного паспорта) по вул. Ковельській,129 в м. Володимирі, для розміщення громадської організації осіб з  інвалідністю на площі, що не використовується для провадження підприємницької діяльності терміном на п’ять років.
          3.Встановити для орендарів, визначених в пункті 2 цього рішення, орендну плату у розмірі 1 (одна) гривня в рік.  
          4.Управлінню містобудування, архітектури та комунальних ресурсів  (Трофимук А.А.) забезпечити оприлюднення рішення, інформаційного повідомлення щодо передачі об’єктів в оренду зазначених в пункті 1 цього рішення  у строки передбачені законодавством.      
          5.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань власності та житлово-комунального господарства.
 
 
Міський голова                                                                 Ігор ПАЛЬОНКА
Лариса Процька 34953

ДОДАТКИ

1 32-27 Рішення.pdf Переглянути