ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Лариса Процька

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXX

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

13.11.2023

Галузь:

Комунальне майно

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 30/86
Про включення рухомого майна до Переліку другого типу та надання дозволу на передачу в оренду

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ   СКЛИКАННЯ
 

РІШЕННЯ

 
 
13.11.2023 № 30/86
м. Володимир
 
Про включення рухомого майна до Переліку другого типу та надання дозволу на передачу в оренду
 
З метою врегулювання правових, економічних та організаційних відносин, пов’язаних з передачею в оренду майна, що перебуває в комунальній власності Володимир-Волинської міської територіальної громади, відповідно до Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою  Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 № 483  (із змінами), постанови Кабінету Міністрів України від 27.05.2022 №634  «Про особливості оренди державного та комунального майна у період воєнного стану», керуючись Законом України «Про оренду державного та  комунального майна» від 03.10.2019 №157-ІХ (із змінами),      п. 30 ч.1 ст. 26 та ч. 6 ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада                          
 
ВИРІШИЛА:
 
         1.Включити рухоме майно до Переліку другого типу майна комунальної власності Володимир-Волинської міської територіальної громади, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, а саме: автомобіль, марки СБМ, комерційний опис: МДКЗ 35-09, ідентифікаційний номер транспортного засобу: Y89098146P1A16470, шасі: ZCFCE72B005545231, колір: білий, рік випуску: 2023, реєстраційний номер: АС0364НН, особливі відмітки: спеціальний вантажний – цистерна поливомиєчна, балансоутримувач – КП «Володимирводоканал», цільове призначенням – для здійснення робіт по догляду за зеленими насадженнями та інших робіт по благоустрою на території громади.
         2.Надати дозвіл балансоутримувачу, комунальному підприємству «Володимирводоканал» Володимирської міської ради на передачу в оренду рухомого майна, визначеного в пункті 1 рішення, комунальному підприємству «Троянда» Володимирської міської ради.
         3.Встановити для орендаря, визначеного в пункті 2 цього рішення, орендну плату у розмірі 1 (одна) гривня в рік.  
         4.Встановити, що орендар здійснюють повне матеріально-технічне обслуговування орендованого майна та використовує виключно за  цільовим призначенням.
         5.Балансоутримувачу рухомого майна, комунальному підприємству «Володимирводоканал» Володимирської міської ради, здійснити передачу в оренду автомобіля відповідно  до чинного законодавства.
         6.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань власності та житлово-комунального господарства.
 
 
Міський голова                                                                 Ігор ПАЛЬОНКА
Лариса Процька 34953
 

ДОДАТКИ

1 30-86 Рішення.pdf Переглянути