ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Тарас Киба

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXVIII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

07.09.2023

Галузь:

Будівництво та архітектура

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 28/68
Про затвердження детального плану території на вул. Незалежності в с. Суходоли Володимирського району Волинської області

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
07.09.2023 № 28/68
м. Володимир
 
Про затвердження детального плану
території на вул. Незалежності в с. Суходоли
Володимирського району Волинської області
 
Керуючись ст. 25, п. 42. ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ч. 1 ст. 16, ч. 8 ст. 19, ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постановою  Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» від 25.05.2011р. за № 555, п.4.12. наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011 року № 290 "Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації", враховуючи результати громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час  розроблення проекту містобудівної документації на місцевому рівні - протокол громадських слухань від 01.09.2023 року, згідно якого вирішено рекомендувати подати детальний план території до затвердження Володимирською  міською радою Волинської області, протокол засідання архітектурно-містобудівної ради при управлінні містобудування, архітектури та комунальних ресурсів виконавчого комітету міської ради від 25.07.2023, міська рада
                                
ВИРІШИЛА:
 
  1. Затвердити  детальний план території  на вул. Незалежності в        с. Суходоли Володимирського району Волинської області.
  Проект розроблений ФОП Фурман О.В.,  м. Луцьк, на підставі рішення Володимирської міської ради від 19.05.2023 № 25/25.
2. Відділу містобудування та архітектури управління містобудування, архітектури та комунальних ресурсів виконавчого комітету міської ради:
  2.1. Забезпечити доступність матеріалів містобудівної документації детального плану території на вул. Незалежності в  с. Суходоли Володимирського району Волинської області. 
 
2.2. Здійснити підготовку та надання вихідних даних на проектування об’єктів містобудування відповідно до рішень детального плану території на вул. Незалежності в  с. Суходоли Володимирського району Волинської області та іншої затвердженої містобудівної документації.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, земельних відносин, лісових та водних ресурсів і агропромислового комплексу.
 
Міський голова                                                                  Ігор ПАЛЬОНКА
Тарас Киба 34954

ДОДАТКИ

1 28-68 Рішення.pdf Переглянути