ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Ігор Возний

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

IX

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

06.08.2021

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    30
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 9/9
Про Програму поетапного відключення (відокремлення) споживачів теплової енергії від системи централізованого опаленняна території Володимир – Волинської міської територіальної ​​​​​​​громади на 2021-2023 роки

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ  СКЛИКАННЯ
 

РІШЕННЯ

 
06.08.2021№ 9/9
м. Володимир-Волинський

Про Програму поетапного відключення
(відокремлення) споживачів теплової
енергії від системи централізованого
опалення
на території  Володимир – Волинської
міської територіальної громади
на 2021-2023 роки
 
Відповідно до Законів України "Про теплопостачання", "Про енергозбереження", "Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку", "Про житлово-комунальні послуги";Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 26.07.2019р. №169 "Про затвердження Порядку відключення споживачів від систем централізованого опалення та постачання гарячої води",з метою соціального захисту мешканців громади, керуючись ч.1 ст. 14, ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада
 
ВИРІШИЛА:
  1. Затвердити Програму поетапного відключення (відокремлення) споживачів теплової енергії від системи централізованого опаленняна території Володимир – Волинської міської територіальної громади на 2021-2023 роки(додається), з загальним обсягом фінансових ресурсів 3 345 000,00 грн.
  2. Управлінню соціальної політики виконавчого комітету міської ради(Голюк Н.О):
    1. передбачати видатки на реалізацію даної Програми виходячи з реальної можливості бюджету;
2.2. щокварталу до 10 числа наступного місяця подавати інформацію про використання коштів на виконання Програми управлінню бюджету та фінансів виконавчого комітету міської ради(Субицька О.М.);
2.3. щорічно за підсумками року надавати звіт про виконання Програми відділу економічного розвитку, проектної діяльності та інвестицій виконавчого комітету  міської ради (Куран Н.М.);
2.4.щорічно, до 1 лютого, розглядати звіт про виконання Програми на       засіданні постійної комісії міської ради з питань охорони здоров’я екології та соціального захисту населення.
  1. Управлінню інфраструктури виконавчого комітету міської ради (Возний І.П.)здійснювати координацію роботи по виконанню Програми.
  2. Управлінню бюджету та фінансів  виконавчого   комітету   міської ради (Субицька О.М.) забезпечити фінансування Програми в межах бюджетних призначень на відповідні роки.
  3. Відділу економічного розвитку,проектної діяльності та інвестицій виконавчого комітету  міської ради (Куран Н.М.) включити дану Програму  у додаток 2 «Переліку міських цільових програм» Програми економічного, соціального та культурного розвитку Володимир – Волинської міської територіальної громадина 2021-2022 роки.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісіі міської ради з питань власності та житлово-комунального господарстваі з питань охорони здоров’я, екології та соціального захисту населення.
 
 
 
Міський голова                                                                             Ігор ПАЛЬОНКА
Ігор Возний
 

ДОДАТКИ

1 9-9 Рішення та програма.pdf Переглянути