ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Процька Л.С.

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

V

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

19.03.2021

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    32
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    3

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 5/57
Про включення нерухомого майна, складського приміщення в перелік об’єктів, які підлягають приватизації у 2021 році шляхом продажу на електронному аукціоні під розбір.

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ   СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

19.03.2021  № 5/57
м. Володимир-Волинський
Про включення нерухомого майна,
складського приміщення в  перелік
об’єктів, які  підлягають приватизації
у 2021 році шляхом продажу
на електронному аукціоні під розбір
 
        З метою забезпечення дохідної частини бюджету розвитку Володимир-Волинської міської територіальної громади на 2021 рік від продажу майна комунальної власності, на підставі Закону України «Про приватизацію державного і  комунального майна» №2269-VIII від 18 січня 2018р., Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об'єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу,  затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018р.  №432 із змінами від 18.07.2018 №579, керуючись п.30 ч.1 ст.26 та ч.6 ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада                                            
ВИРІШИЛА :
 
    1. Включити в перелік об’єктів комунальної власності, які підлягають приватизації у 2021 році шляхом продажу на електронному аукціоні:  нерухоме майно, складське приміщення загальною площею 790,2 кв. м по вул. Колгоспна,31в, с. Новосілки під розбір.
    2. Відділу майнових і земельних ресурсів виконавчого комітету міської ради забезпечити оприлюднення майна комунальної власності, яке включене до переліку об'єктів, що підлягають приватизації шляхом продажу на аукціоні під розбір, згідно з вимогами  Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна». 
     3. Вартість об’єкта, встановити експертним шляхом згідно з Методикою оцінки майна, затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 10.12.03р. №1891 (із змінами).
     4. Виконавчому комітету міської ради вчинити всі необхідні дії пов'язані з продажем об'єкту комунальної власності під розбір у порядку, визначеному чинним законодавством України.
     5. Надати дозвіл міському голові на укладення договору купівлі-продажу об’єкта під розбір зазначеного в п.1 цього рішення.    
     6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань власності та житлово-комунального господарства.
 
Міський голова                                                                    Ігор ПАЛЬОНКА
Лариса Процька 34953
 

ДОДАТКИ

1 5-57 Рішення.pdf Переглянути