ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Наталія Антоненко

Доповідач:

Наталія Антоненко

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

23.02.2023

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 145
Про припинення права постійного користування землею по вул. Данила Галицького, 7 у м.Володимирі Управлінню з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради та передачу земельної ділянки в постійне користування комунальному закладу «Центр культурних послуг Володимирської міської ради»

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ  СКЛИКАННЯ

 РІШЕННЯ

 
                      №
м. Володимир
 
Про припинення права постійного користування
землею по вул. Данила Галицького, 7 у м.Володимирі
Управлінню з гуманітарних питань виконавчого комітету
Володимирської міської ради та передачу земельної ділянки
в постійне користування комунальному закладу «Центр культурних послуг Володимирської міської ради»
 
            Розглянувши клопотання начальника Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради Оксани Бігун про припинення права постійного користування землею по вул. Данила Галицького, 7 у м.Володимирі та передачу зазначеної земельної ділянки в постійне користування комунальному закладу «Центр культурних послуг Володимирської міської ради» у зв’язку з  передачею зазначеного приміщення по вул. Данила Галицького, 7 у м.Володимирі на його баланс,  керуючись статтями 12, 92, 96, 120, 122, 125, 126, 141 Земельного кодексу України,  Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», Законом України «Про Державний земельний кадастр»,  пунктом 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
          1. Припинити право постійного користування землею за адресою вул.Данила Галицького, 7 у м. Володимирі Управлінню з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради (речове право на земельну ділянку зареєстроване в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно 17.09.2021 р., номер запису про інше речове право 44062215)  на земельну ділянку площею 0,1847 га, кадастровий номер 0710200000:01:001:1454, для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування земель житлової та громадської забудови.
          2. Передати в постійне користування комунальному закладу «Центр культурних послуг Володимирської міської ради»  земельну ділянку за адресою вул. Данила Галицького, 7 у м. Володимирі площею 0,1847 га, кадастровий номер 0710200000:01:001:1454, для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування земель житлової та громадської забудови.
          3.  Юридичним особам зареєструвати речові права відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».
4. Комунальному закладу «Центр культурних послуг Володимирської міської ради»  виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України.
         5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, земельних відносин, лісових та водних ресурсів і агропромислового комплексу.
 
 
Міський  голова                                                                     Ігор ПАЛЬОНКА
Наталія Антоненко  34953

 

ДОДАТКИ

1 21-145 Схема.pdf Переглянути
2 21-145 Проект рішення.pdf Переглянути