ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Наталія Антоненко

Доповідач:

Наталія Антоненко

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

15.02.2023

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 137
Про надання гр. Сальнікову С. Б. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Ковельській, 186/5 у м.Володимирі

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ  СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ  

 
                  №
м. Володимир
 
Про надання гр. Сальнікову С. Б.
дозволу на розроблення проекту
землеустрою щодо відведення земельної ділянки
по вул. Ковельській, 186/5 у м.Володимирі
 
            Розглянувши клопотання гр. Сальнікова С. Б. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Ковельській, 186/5 у м.Володимирі для будівництва і обслуговування житлового будинку,  відповідно до статей 12, 20, 38, 40, 93, 116,  122  Земельного кодексу України, ст.24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», керуючись п.34 ч.1 cт.26 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати  гр. Сальнікову Сергію Борисовичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 76 кв. м. із земель комунальної власності  по вул. Ковельській, 186/5 у м.Володимирі,   з метою передачі в оренду для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
2. Рекомендувати гр. Сальнікову Сергію Борисовичу у місячний термін замовити виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у суб’єктів господарювання, які згідно закону можуть виступати розробниками  документацій  із землеустрою .
3. Розроблений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки  подати до відповідного органу Держгеокадастру для здійснення державної реєстрації земельної ділянки в порядку, визначеному чинним законодавством України.
4. Після здійснення державної реєстрації земельної ділянки подати розроблену документацію на розгляд міської ради для затвердження та прийняття відповідного рішення щодо надання (передачі) земельної ділянки.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, земельних відносин, лісових та водних ресурсів і агропромислового комплексу.
 
 
Міський  голова                                                                     Ігор ПАЛЬОНКА
Наталія Антоненко  34953
 
 
 

ДОДАТКИ

1 21-137 Дозвіл на розроблення ПРОЕКТУ Сальніков Ковельська 186.pdf Переглянути
2 21-137 Схема Дозвіл на розроблення проекту Сальніков Ковельська 182.PDF Переглянути