ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Наталія Антоненко

Доповідач:

Наталія Антоненко

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

15.02.2023

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 134
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо встановлення меж міста Володимир Волинської області

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ  СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ  

 
                  №
м. Володимир
 
Про надання дозволу на розроблення
проекту землеустрою щодо встановлення
меж міста Володимир Волинської області
 
         З метою встановлення межі міста Володимир Волинської області, створення повноцінного життєвого середовища та створення сприятливих умов його територіального розвитку, забезпечення ефективного використання потенціалу території із збереженням її природних ландшафтів та історико-культурної цінності, внесення відомостей про межі міста до Державного земельного кадастру, відповідно до ст.12, 173, 174 Земельного Кодексу України, ст. 46 Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності в Україні», Закону України  «Про державний земельний кадастр», керуючись п. 34 ч.1  ст.  26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
         1. Надати дозвіл Володимирській міській раді на розроблення проекту землеустрою щодо встановлення меж міста  Володимир Волинської області.
         2. Управлінню містобудування, архітектури та комунальних ресурсів виконавчого комітету міської ради передбачити в Програмі розвитку земельних відносин у Володимир-Волинській міській територіальній громаді на 2021-2024  роки кошти на розроблення проекту землеустрою щодо встановлення меж міста  Володимир Волинської області.
         3. Управлінню містобудування, архітектури та комунальних ресурсів виконавчого комітету міської ради замовити виготовлення  документації у суб’єктів господарювання, які згідно закону можуть виступати розробниками   документації  із землеустрою.
         4. Закупівлю послуг з виконання робіт із землеустрою здійснювати в порядку, визначеному законодавством про здійснення державних закупівель.
         5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, земельних відносин, лісових та водних ресурсів і агропромислового комплексу.
 
 
 
Міський  голова                                                                     Ігор ПАЛЬОНКА
Наталія Антоненко  34953
 
 
 

ДОДАТКИ

1 21-134 Дозвіл на розроблення ПРОЕКТУ щодо встановл меж міста.pdf Переглянути