ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Оксана Бігун

Доповідач:

Оксана Бігун

Галузь:

Культура та мистецтво

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

15.02.2023

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 119
Про зміну назви комунального закладу «Володимир-Волинська публічна бібліотека» та затвердження Статуту в новій редакції

Внесено зміни в статут після комісії з питань освіти, науки, культури, туризму, молодіжної політики, спорту і міжнародного співробітництва 21.02.2023
 

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 
                      №
м. Володимир
 
Про зміну назви комунального закладу
«Володимир-Волинська публічна бібліотека»
та затвердження Статуту в новій редакції
 
         У зв’язку з перейменуванням міста Володимир-Волинський у Володимир, Володимир-Волинської міської ради у Володимирську міську раду, відповідно до ст. 90 Цивільного кодексу України, ст. 78 Господарського кодексу України, ч. 4 ст. 17 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», постанови Верховної Ради України від 15.12.2021 № 1959-IX «Про перейменування міста Володимир-Волинський Володимир-Волинського району Волинської області», рішення міської ради від 03.06.2022 №14/4 «Про перейменування Володимир-Волинської міської ради», враховуючи висновки та рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись ст. ст. 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Змінити назву комунального закладу «Володимир-Волинська публічна бібліотека» (код ЄДРПОУ 44653361) на комунальний заклад «Володимирська публічна бібліотека».
2. Визначити місцезнаходження комунального закладу «Володимирська публічна бібліотека»: вул. Коперніка, 3, м. Володимир, Володимирський район, Волинської області, 44700.
3. Комунальний заклад «Володимирська публічна бібліотека» вважати правонаступником всього майна, прав та обов'язків  комунального закладу «Володимир-Волинська публічна бібліотека».
4. Внести зміни в Статут комунального закладу «Володимир-Волинська публічна бібліотека», виклавши його у новій редакції (додається). 
5. Директору комунального закладу «Володимир-Волинська публічна бібліотека» Луньовій Т.Г. здійснити відповідні дії у відповідності до вимог законодавства України щодо проведення реєстрації змін до відомостей про юридичну особу у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійні комісії міської ради з питань освіти, науки, культури, туризму, молодіжної політики, спорту і міжнародного співробітництва та з питань регламенту, депутатської діяльності, захисту прав людини, законності, правопорядку та протидії корупції.
 
 
 
 
Міський голова                                                                    Ігор ПАЛЬОНКА
Оксана Бігун 23628
Пояснювальна  записка до проєкту рішення міської ради
«Про зміну назви комунального закладу «Володимир-Волинська публічна бібліотека» та затвердження Статуту в новій редакції»
  
У зв’язку з рішенням міської ради від 03.06.2022 року № 14/4 «Про перейменування Володимир-Волинської міської ради», керуючись ст.ст. 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  виникла необхідність розробити та підготувати проєкт рішення Володимирської міської ради «Про зміну назви комунального закладу «Володимир-Волинська публічна бібліотека» та затвердження Статуту в новій редакції».
   
Начальник управління
 з гуманітарних питань                                                               Оксана БІГУН
 

ДОДАТКИ

1 21-119 Проект рішення.pdf Переглянути
2 21-119 Статут.pdf Переглянути
3 21-119 Статут після 21.02.pdf Переглянути