ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Андрій Трофимук

Доповідач:

Андрій Трофимук

Галузь:

Державне управління і кадрова політика

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

15.02.2023

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 105
Про внесення змін та доповнень до Положення Управління містобудування, архітектури та комунальних ресурсів виконавчого комітету Володимирської міської ради

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ

м.Володимир
 
Про внесення змін та доповнень
до Положення Управління
містобудування, архітектури та комунальних
ресурсів виконавчого комітету
Володимирської міської ради
 
    З метою вдосконалення та забезпечення ефективності  роботи виконавчих органів Володимирської міської ради, відповідно до ст.25, ч. 1, 4 ст. 54 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Внести зміни до Положення Управління містобудування, архітектури та комунальних ресурсівВолодимирськоїміської ради затвердженого рішенням міської ради «Про перейменування Управління містобудування, архітектури та комунальних ресурсів виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради та затвердження Положення в новій редакції» від 27.07.2022 №15/24, а саме:
1.1. Доповнити абз. 23,24,25 п.3.1. розділ 3 «Функції»:
  • «забезпечує в установленому порядку своєчасний розгляд заяв, звернень і скарг громадян, інших суб’єктів містобудування з питань, що належать до його компетенції, та вживає відповідних заходів
- є уповноваженим органом з питань переведення дачних і садових будинків, що відповідають державним будівельним нормам, у жилі будинки та виконує такі завдання:
  1. розробляє проєкти рішень про переведення дачних і садових будинків;
  2. забезпечує ведення електронного кабінету користувача Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва;
  • Забезпечує ведення електронного кабінету користувача Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва з питань демонтаж будівель і споруд, які за результатами обстеження визнані аварійно небезпечними і такими, що становлять загрозу життю людей (крім об’єктів оборонного і спеціального призначення, об’єктів культурної спадщини та об’єктів, на які поширюється дія Закону України “Про використання ядерної енергії та радіаційну безпеку”).»
2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з  питань містобудування, архітектури,  земельних  відносин, лісових та водних ресурсів агропромислового комплексу;з  питань регламенту, депутатської діяльності, захисту прав людини, законності, правопорядку та протидії корупції. 
 



Міський голова                                                                      Ігор ПАЛЬОНКА
Андрій Трофимук 34954
ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА
до проєкту рішення Володимирської міської ради
" Про внесення змін та доповнень до Положення Управління  містобудування, архітектури та комунальних ресурсів виконавчого комітету  Володимирської міської ради "
 
З метою вдосконалення та забезпечення ефективності  роботи Управління містобудування, архітектури та комунальних ресурсів виконавчого комітету Володимирської міської ради, а саме належного ведення електронних кабінетів у сфері будівельної діяльності  підготовлено проєкт рішення для внесення змін та доповнень до Положення Управління містобудування, архітектури та комунальних ресурсів виконавчого комітету Володимирської  міської ради.
У проєкті рішення пропонується :
  1.  Внести зміни до Положення Управління містобудування, архітектури та комунальних ресурсів Володимирської міської ради затвердженого рішенням міської ради від 27.07.2022 №15/24, доповнивши розділ 3 «Функції». (текст доповнення додається).
ЗМІНИ до ПОЛОЖЕННЯ

Доповнити Розділ №3 Положення Управління містобудування, архітектури та комунальних ресурсів Володимирської міської ради затвердженого рішенням міської ради від 27.07.2022 №15/24.
Положення

Чинна редакція

Запропонована редакція

Розділ І. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

  • забезпечує в установленому порядку своєчасний розгляд заяв, звернень і скарг громадян, інших суб’єктів містобудування з питань, що належать до його компетенції, та вживає відповідних заходів

  • забезпечує в установленому порядку своєчасний розгляд заяв, звернень і скарг громадян, інших суб’єктів містобудування з питань, що належать до його компетенції, та вживає відповідних заходів

- є уповноваженим органом з питань переведення дачних і садових будинків, що відповідають державним будівельним нормам, у жилі будинки та виконує такі завдання:

  1.  розробляє проєкти рішень про переведення дачних і садових будинків;

  2. Забезпечує ведення електронного кабінету користувача Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва;

  • Забезпечує ведення електронного кабінету користувача Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва з питань демонтаж будівель і споруд, які за результатами обстеження визнані аварійно небезпечними і такими, що становлять загрозу життю людей (крім об’єктів оборонного і спеціального призначення, об’єктів культурної спадщини та об’єктів, на які поширюється дія Закону України “Про використання ядерної енергії та радіаційну безпеку”)

 
 
Начальник управління                                            Андрій ТРОФИМУК

ДОДАТКИ

1 21-105 Проект рішення.pdf Переглянути
2 21-105 Пояснювальна та таблиця.pdf Переглянути