ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Наталія Антоненко

Доповідач:

Наталія Антоненко

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

14.02.2023

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 63
Про надання згоди на поділ земельної  ділянки по вул. О. Олеся, 4А у м.Володимирі

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ  СКЛИКАННЯ

 РІШЕННЯ

                       №
м. Володимир
 
Про надання згоди на поділ
земельної  ділянки по вул. О. Олеся, 4А
у м.Володимирі
 
З метою формування земельної ділянки  для наступного включення до переліку земельних ділянок  для продажу права оренди на  конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону),   керуючись статтями 31, 56 Закону України «Про землеустрій»,  п.34 ч.1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання вимог статті 79-1 Земельного кодексу України щодо формування земельної ділянки як об’єкта цивільного права, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
  1. Надати  Володимирській міській раді згоду на поділ земельної ділянки комунальної власності площею 7278 кв.м. по вул.Олександра Олеся, 4А у м.Володимирі,  кадастровий номер 0710200000:01:005:0098,  для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій, та дозвіл на розроблення технічної документації щодо поділу на земельні ділянки:
  • орієнтовною площею 6173  кв.м.;
  • орієнтовною площею 879  кв.м.;
  • орієнтовною площею 226  кв.м.
для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій земель промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення.
          2. Рекомендувати відділу земельних та природних ресурсів управління містобудування, архітектури та комунальних ресурсів виконавчого комітету Володимирської міської ради у місячний термін замовити виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо поділу на земельні ділянки у суб’єктів господарювання, які згідно закону можуть виступати розробниками  документацій  із землеустрою.
          3. Виготовлену документацію подати до відповідного органу Держгеокадастру для здійснення державної реєстрації земельних ділянок в порядку, визначеному чинним законодавством України.
         4. Після здійснення державної реєстрації земельних ділянок подати розроблену документацію на розгляд міської ради для затвердження та прийняття відповідного рішення.
         5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, земельних відносин, лісових та водних ресурсів і агропромислового комплексу.
 
 
 
Міський  голова                                                                     Ігор ПАЛЬОНКА
Наталія Антоненко  34953
 

ДОДАТКИ

1 21-63 Згода на поділ О Олеся.pdf Переглянути
2 21-63 Схема Згода на поділ О Олеся 4А.pdf Переглянути