ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Анатолій Сурмик

Доповідач:

Анатолій Сурмик

Галузь:

Культура та мистецтво

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

16.11.2022

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 72
Про впорядкування штатів закладів культури

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
 
                          № _____
 м. Володимир
 
Про впорядкування штатів
закладів культури
 
Відповідно до Закону України «Про культуру», наказу  Міністерства культури України від 20.09.2011 року №767/0/16-11 «Про затвердження  примірних штатних нормативів клубних закладів, центрів народної творчості, парків культури та відпочинку та інших культурно-освітніх центрів і установ державної та комунальної форми власності сфери культури», враховуючи  рішення Володимир-Волинської міської ради від 26.11.2021 року № 11/34 «Про створення комунального закладу «Володимир-Волинська публічна бібліотека» та затвердження Статуту», з метою удосконалення організації і забезпечення культурно-дозвільного процесу, впорядкування   штатів закладів культури комунальної форми власності Володимир-Волинської  міської територіальної громади,   керуючись ст. 25, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Українi», мiська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Ввести  в штатний  розпис  комунального закладу «Володимир-Волинської публічної бібліотеки» з 01.01.2023 року наступні штатні одиниці:
- директор, в кількості 1 штатна одиниця;
- прибиральник службових приміщень,  в кількості 1 штатної одиниці;
- оператор котельні, в кількості 1 штатної одиниці.
2. Ввести в штатний розпис Володимирського культурно-мистецького центру з 01.01.2023 року 0.5 штатної одиниці костюмера.
3. Управлінню з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради (Бігун О.А.) оплату праці введених штатних одиниць проводити за рахунок коштів, передбачених видатками на 2023 бюджетний рік.
 4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань освіти, науки, культури, туризму, молодіжної політики, спорту і міжнародного співробітництва. 
 
Міський голова                                                                      Ігор ПАЛЬОНКА
Анатолій Сурмик 35155                                          
Пояснення до проекту рішення міської ради
«Про впорядкування штатів закладів культури»
 
 
З метою удосконалення організації і забезпечення культурно-дозвільного процесу, впорядкування   штатів закладів культури комунальної форми власності Володимир-Волинської  міської територіальної громади,   відповідно до Закону України «Про культуру», наказу  Міністерства культури України від 20.09.2011 року №767/0/16-11 «Про затвердження  примірних штатних нормативів клубних закладів, центрів народної творчості, парків культури та відпочинку та інших культурно-освітніх центрів і установ державної та комунальної форми власності сфери культури», враховуючи  рішення Володимир-Волинської міської ради від 26.11.2021 року № 11/34 «Про створення комунального закладу «Володимир-Волинська публічна бібліотека» та затвердження Статуту» просимо погодити зміни в штатні розписи  Володимир-Волинської публічної бібліотеки та  Культурно-мистецького центру.
Прийняття цього рішення дозволить привести штатний розпис Володимир-Волинської публічної бібліотеки відповідно до її Статуту, виходячи з цілей і предмету її діяльності; покращити якісне наповнення культурно дозвіллєвого процесу,  сприятиме розвитку театрального мистецтва в нашій громаді.
 
 
 
Начальник  відділу
культури і мистецтв                                                             Анатолій СУРМИК                                                    

 

ДОДАТКИ

1 19-72 Проект рішення.pdf Переглянути