ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Наталія Антоненко

Доповідач:

Наталія Антоненко

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

16.11.2022

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ЗАПРОПОНОВАНІ ПОПРАВКИ / ПРОПОЗИЦІЇ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 62
Про включення до переліку земельних ділянок для продажу на земельних торгах у формі електронного аукціону та надання дозволу на виготовлення містобудівної документації та проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ  СКЛИКАННЯ
        РІШЕННЯ

 

 
                 №
   м. Володимир
 
Про включення до переліку земельних ділянок
для продажу на земельних торгах у формі
електронного аукціону та надання дозволу
на виготовлення містобудівної документації
та проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки
 
         З метою забезпечення ефективного використання земельного фонду, стимулювання підприємницької діяльності, заохочення інвестицій у  Володимир-Волинську міську територіальну громаду, залучення додаткових коштів у бюджет громади для успішної реалізації програми соціально-економічного розвитку  територіальної громади , відповідно до ст.ст.12, 134-139  Земельного кодексу України, п.34 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА :
 
         1. Включити до переліку земельних ділянок  для продажу на  конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) земельну ділянку комунальної власності  орієнтовною площею 1,0 га за адресою вул. Устилузька, 142Г у м.Володимирі для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю, пов'язаною з отриманням прибутку земель житлової та громадської забудови.
         2.  Володимирській міській раді надати дозвіл на виготовлення детального плану території та дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1,0 га за адресою вул.Устилузька у м. Володимирі з цільовим призначенням 03.10 - для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю, пов'язаною з отриманням прибутку земель житлової та громадської забудови.
         3. Управлінню містобудування, архітектури та комунальних ресурсів виконавчого комітету Володимирської міської ради замовити виготовлення  документації у суб’єктів господарювання, які згідно закону можуть виступати розробниками  містобудівної та документації  із землеустрою, відповідно до ч.1 ст.136 Земельного кодексу України .
         4. Закупівлю послуг з виконання робіт із землеустрою та містобудівних робіт у процесі підготовки лоту до продажу права оренди земельної ділянки на земельних торгах здійснювати в порядку, визначеному законодавством про здійснення державних закупівель.
         5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, земельних відносин, лісових та водних ресурсів і агропромислового комплексу.
 
 
 
Міський голова                                                                      Ігор ПАЛЬОНКА
Наталія Антоненко  34953
 

ДОДАТКИ

1 19-62 Проект рішення.pdf Переглянути
2 19-62 Схема.pdf Переглянути