ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Наталія Лазар

Доповідач:

Наталія Лазар

Галузь:

Державне управління і кадрова політика

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

16.11.2022

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 50
Про заслуховування звіту про роботу постійної комісії з питань освіти, науки, культури, туризму, молодіжної політики, спорту і міжнародного співробітництва

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
 

РІШЕННЯ

 
______________  № ______
м. Володимир
 
Про заслуховування звіту
про роботу постійної комісії
з питань освіти, науки, культури, туризму,
молодіжної політики, спорту
і міжнародного співробітництва
 

Керуючись п.11 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», заслухавши звіт голови постійної комісії з питань освіти, науки, культури, туризму, молодіжної політики, спорту і міжнародного співробітництва Володимирської міської ради Зінкевича К.М. за період з  грудня 2021 року по листопад  2022 року, міська рада

 
ВИРІШИЛА:
 
1. Звіт голови постійної комісії з питань освіти, науки, культури, туризму, молодіжної політики, спорту і міжнародного співробітництва Володимирської міської ради Зінкевича К.М. взяти до відома.
2. Визнати роботу постійної комісії з питань освіти, науки, культури, туризму, молодіжної політики, спорту і міжнародного співробітництва  Володимирської міської ради задовільною.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань регламенту, депутатської діяльності, захисту прав людини, законності, правопорядку та протидії корупції.
 
 
 
Міський голова                                                                         Ігор ПАЛЬОНКА
Наталія Лазар 0800333262
Пояснювальна записка до проєкту рішення
«Про заслуховування звіту про роботу постійної комісії з питань освіти, науки, культури, туризму, молодіжної політики, спорту і міжнародного співробітництва»
 
Проєкт рішення підготовлено на виконання Плану роботи міської ради на ІІ півріччя 2022 року, затвердженого рішенням міської ради від 03.06.2022  № 14/37 «Про план роботи міської ради
на ІІ півріччя 2022 року».
При його підготовці керувалися п.11 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламентом Володимирської міської ради VІІІ скликання.
 
 
 
Начальник організаційно-виконавчого
відділу виконавчого комітету міської ради                     Наталія ЛАЗАР
 

ДОДАТКИ

1 19-50 Проект рішення.pdf Переглянути