ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Наталія Антоненко

Доповідач:

Наталія Антоненко

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

16.11.2022

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 8
Про надання   ОСББ №100 по вул. Устилузькій «Оптиміст» дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Устилузькій, 100 у м. Володимирі

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ  СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ  

 
                         №
м. Володимир
 
Про надання   ОСББ №100 по вул. Устилузькій
«Оптиміст» дозволу на розроблення проекту
землеустрою щодо відведення земельної ділянки
по вул. Устилузькій, 100 у м. Володимирі
 
            Розглянувши клопотання керівника Об’єднання співвласників багатоквартирного будинку №100 по вул. Устилузькій «Оптиміст» гр. Пойди О.В. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Устилузькій, 100 у м. Володимирі для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку,  відповідно до статей 12, 20, 38, 39, 92, 42, 116, 122, 123 Земельного кодексу України, ст.24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», керуючись п.34 ч.1 cт.26 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати  Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку №100 по вул. Устилузькій «Оптиміст» дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1176 га із земель комунальної власності  по вул. Устилузькій, 100 у м. Володимирі,   з метою передачі в постійне користування, з цільовим призначенням 02.03 - для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку, земель житлової та громадської забудови.
2. Рекомендувати юридичній особі у місячний термін замовити виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у суб’єктів господарювання, які згідно закону можуть виступати розробниками  документацій  із землеустрою .
3. Розроблений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки  подати до відповідного органу Держгеокадастру для здійснення державної реєстрації земельної ділянки в порядку, визначеному чинним законодавством України.
4. Після здійснення державної реєстрації земельної ділянки подати розроблену документацію на розгляд міської ради для затвердження та прийняття відповідного рішення щодо надання (передачі) земельної ділянки.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, земельних відносин, лісових та водних ресурсів і агропромислового комплексу.
 
 
 
Міський  голова                                                                     Ігор ПАЛЬОНКА
Наталія Антоненко  34953
 
 

ДОДАТКИ

1 19-8 Дозвіл на розроблення ПРОЕКТУ Оптиміст Устилузька 100.pdf Переглянути
2 19-8 Дозв на розробл проекту Устилузька 100 Оптиміст.PDF Переглянути