ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Наталія Антоненко

Доповідач:

Наталія Антоненко

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

15.11.2022

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 6
Про внесення змін до рішення міської ради від 22.08.2012р. №20/25 «Про затвердження Порядку визначення та відшкодування Володимир-Волинській міській раді збитків, заподіяних внаслідок невикористання, самовільного зайняття та використання земельних ділянок з порушенням законодавства про плату за землю»

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ  СКЛИКАННЯ

 РІШЕННЯ

 
                №  
м. Володимир
Про внесення змін до рішення міської ради від 22.08.2012р. №20/25 «Про затвердження Порядку визначення та відшкодування Володимир-Волинській міській раді збитків, заподіяних внаслідок невикористання, самовільного зайняття та використання земельних ділянок з порушенням законодавства про плату за землю»
З метою приведення у відповідність до вимог чинного законодавства та у зв’язку з перейменуванням Володимир-Волинської міської ради у Володимирську міську раду, відповідно до ст.ст. 90, 93 Цивільного кодексу України,  Постанови Верховної Ради України від 15 грудня 2021 року №1959-IX «Про перейменування міста Володимир-Волинський Володимир-Волинського району Волинської області», рішення Володимир-Волинської міської ради від 19.03.2021р. №5/32 «Про утворення Управління містобудування, архітектури та комунальних ресурсів виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради», рішення Володимир-Волинської міської ради від 03.06.2022 року №14/4 «Про перейменування Володимир-Волинської міської ради», рішення Володимирської міської ради від 27.07.2022р. №15/24 «Про перейменування Управління містобудування, архітектури та комунальних ресурсів виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради та затвердження Положення в новій редакції»,  з метою збільшення надходжень від плати за землю, недопущення безоплатного використання земельних ділянок комунальної власності, що призводить до втрат місцевого бюджету, на підставі Конституції України, Земельного кодексу України, Цивільного кодексу України, Податкового кодексу України, Порядку визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19.04.1993р. №284, керуючись ст.ст.25, 26, 59, 73 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
1.Внести зміни та доповнення до рішення Володимир-Волинської міської ради від 22.08.2012р. №20/25 «Про затвердження Порядку визначення та відшкодування Володимир-Волинській міській раді збитків, заподіяних внаслідок невикористання, самовільного зайняття та використання земельних ділянок з порушенням законодавства про плату за землю», а саме: в тексті рішення, Порядку та додатків до нього слова «Володимир-Волинський» в усіх відмінках читати «Володимир» у відповідних відмінках,  «Володимир-Волинська міська рада» замінити на назву «Володимирська міська рада», «Відділ майнових та земельних ресурсів» замінити на «Відділ земельних та природних ресурсів управління містобудування, архітектури та комунальних ресурсів», слова «Фінансове управління» замінити на «Управління бюджету та фінансів».
2.Надати міському голові повноваження щодо укладення договорів про добровільне відшкодування Володимирській міській раді збитків, заподіяних внаслідок невикористання, самовільного зайняття та використання земельних ділянок з порушенням законодавства про плату за землю.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, земельних відносин, лісових та водних ресурсів і агропромислового комплексу та соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.
 
 
 
Міський  голова                                                                     Ігор ПАЛЬОНКА
Наталія Антоненко  34953


 

ДОДАТКИ

1 19-6 Проект рішення.pdf Переглянути