ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Юлія Крижановська

Доповідач:

Юлія Крижановська

Галузь:

Комунальне майно

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

04.11.2022

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1
Про надання згоди на безоплатне прийняття об’єкту майна державної власності в комунальну власність Володимир-Волинської міської територіальної громади

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
09.11.2022 №                                                                                
м.Володимир
 
Про надання згоди на безоплатне прийняття
об’єкту майна державної власності в
комунальну власність Володимир-Волинської
міської територіальної громади
                  
       Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», постанови Кабінету Міністрів України від 23 лютого 2022 року №275 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 16 вересня 2020 р. № 844 “Про затвердження зразків бланків і технічних описів бланків національного та міжнародного посвідчень водія, свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, тимчасового реєстраційного талона транспортного засобу та зразка розпізнавального автомобільного знака України та внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України”», на підставі листа Міністерства цифрової трансформації України від 14.10.2022 №1/06-2-9164, з метою забезпечення доступності адміністративних послуг для мешканців Володимир-Волинської міської територіальної громади, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1. Надати згоду на безоплатне прийняття з державної власності із сфери управління Міністерства економіки України з балансу державного підприємства «Поліграфічний комбінат «Україна» по виготовленню цінних паперів» у комунальну власність Володимир-Волинської міської територіальної громади окреме індивідуально визначене майно – принтер для двостороннього ретрансферного друку Swiftpro K60 з безконтактним енкодером та подвійним модулем ламінування у кількості 1 штука (номенклатурний номер 64551) вартістю 123 750,00 грн. (сто двадцять три тисячі сімсот п’ятдесят гривень 00 коп.) (без урахування ПДВ) з зобов’язанням використовувати за цільовим призначенням і не відчужувати у приватну власність.
2. Прийняття об’єкту майна зазначеного у пункті 1  цього рішення, здійснити відповідно до вимог законодавства з метою використання Управлінням «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Володимирської міської ради для надання адміністративних послуг з реєстрації транспортних засобів та видачі національних посвідчень водія.
3. Дане рішення опублікувати на офіційному сайті Володимирської міської ради.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань з регламенту, депутатської діяльності, захисту прав людини, законності, правопорядку та протидії корупції.
 
 
Міський голова                                                              Ігор ПАЛЬОНКА
Юлія Крижановська 34955
Пояснювальна записка
до проєкту рішення міської ради
«Про надання згоди на безоплатне прийняття об’єкту майна державної власності в комунальну власність Володимир-Волинської міської територіальної громади»
 
Із набранням чинності постанови Кабінету Міністрів України від 23.02.2022 № 275 «Про  внесення змін до постанови Кабінету Міністрів       України від 16.09.2020 № 844» було внесено зміни до технічного опису бланка свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу та до технічного опису бланка національного посвідчення водія. Оформлення і видача національного посвідчення водія, свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу здійснюються з використанням бланків попередніх зразків до їх повного витрачання, але не пізніше ніж до 31 грудня 2022 року.
Наявний сьогодні в Управлінні «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Володимирської міської ради програмно-апаратний комплекс, що складається з принтера Toppan CP500 з додатковим обладнанням для оформлення та видачі посвідчення водія та державної реєстрації транспортних засобів, є застарілим та не забезпечує відповідний рівень захисту нанесеної (персоналізованої) інформації на документи державного зразка. З огляду на те необхідна заміна застарілого обладнання на сучасне, зокрема на принтер для двостороннього ретрансферного друку Swiftpro K60 з  безконтактним енкодером та подвійним модулем ламінування.
Функціонування програмно-апаратного комплексу нового покоління забезпечить надання адміністративних послуг з реєстрації транспортних засобів та видачі національних посвідчень водія в Управлінні «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Володимирської міської ради, повністю прокриє потребу громади у випуску документів формату ID-1, у тому числі і з  безконтактним електронним носієм.
 
 
 
Заступник начальника  
Упраління «ЦНАП»                                                   Юлія КРИЖАНОВСЬКА         

 

ДОДАТКИ

1 18-1 Проект рішення.pdf Переглянути