ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Наталія Куран

Доповідач:

Наталія Куран

Галузь:

Державне управління і кадрова політика

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

07.12.2021

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 79
Про Програму безбар`єрності в Володимир-Волинській міській територіальній громаді на 2022–2025 роки

внесено зміни в проект програми після комісії з питань освіти,
науки, культури, туризму, молодіжної політики, спорту
і міжнародного співробітництва 14.12.2021р.


ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
                       №                                               
м. Володимир-Волинський
 
Про Програму безбар'єрності
в Володимир-Волинській міській
територіальній громаді на 2022–2025 роки
 
З метою створення безперешкодного середовища для всіх груп населення громади, забезпечення рівних можливостей кожній людині реалізовувати свої права, запровадження механізмів толерантності, істотного підвищення рівня доступності всіх елементів інфраструктури для маломобільних груп населення, відповідно до Указу Президента України від 03.12.2020 № 533/2020 «Про забезпечення створення безбар’єрного простору в Україні», на виконання п.51 Плану заходів на 2021-2022 роки з реалізації у Волинській області Національної стратегії зі створення безбар'єрного простору в Україні на період до 2030 року, затвердженого розпорядженням голови Волинської обласної державної адміністрації від 02.11.2021р. №687, керуючись п. 22 ч.1 ст. 26 та ст. 59  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Затвердити «Програму безбар'єрності в Володимир-Волинській міській територіальній громаді на 2022–2025 роки» (далі - Програма), з загальним обсягом фінансових ресурсів 8176,0 тис. грн, в т.ч. кошти місцевого бюджету 6426,0 тис. грн  (додається).
2. Виконавчим органам міської ради  передбачати видатки на реалізацію цієї Програми, виходячи з реальної можливості бюджету.
3.  Управлінню бюджету та фінансів виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради (Субицькій О.М.) забезпечити фінансування Програми в межах бюджетних призначень на 2022-2025 роки.
4. Відділу економічного розвитку, проєктної діяльності та інвестицій виконавчого комітету міської ради (Куран Н.М.) включити дану Програму у додаток 2 «Перелік міських цільових програм»  Програми економічного, культурного та соціального розвитку Володимир-Волинської міської територіальної громади.
5. Координацію роботи щодо виконання цього рішення покласти на управління містобудування, архітектури та комунальних ресурсів виконавчого комітету міської ради (Трофимук А.А.).
6. Управлінню з гуманітарних питань виконавчого комітету міської ради (Бігун О.А.), управлінню інфраструктури виконавчого комітету міської ради (Возний І.П.),  управлінню соціальної політики виконавчого комітету міської ради (Голюк Н.О.), управлінню "Центр надання адміністративних послуг" (Троць А.А.), Володимир-Волинському центру соціальних служб (Юхимюк В.О.), комунальній установі «Володимир-Волинський інклюзивно-ресурсний центр» забезпечити виконання заходів, передбачених Програмою та щоквартально до 05 числа місяця, що настає за звітним, інформувати управління містобудування, архітектури та комунальних ресурсів виконавчого комітету міської ради про хід виконання Програми.
7. Управлінню містобудування, архітектури та комунальних ресурсів виконавчого комітету міської ради (Трофимук А.А.):
- щокварталу до 10 числа наступного місяця подавати інформацію про використання коштів на виконання Програми управлінню бюджету та фінансів виконавчого комітету міської ради (Субицька О.М.);
- щороку до 01 березня звітувати про хід та результати виконання Програми виконавчому комітету міської ради.
8. Управлінню містобудування, архітектури та комунальних ресурсів виконавчого комітету міської ради (Трофимук А.А.) щороку з 01.08. по 01.09. переглядати основні положення Програми та, за необхідності, вносити зміни.
9. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.
 
 
Міський голова                                                                               Ігор ПАЛЬОНКА
Наталія Куран  0800333262

ДОДАТКИ

1 12-79 Проект рішення.pdf Переглянути
2 12-79 Програма.pdf Переглянути
3 12-79 Програма безбар`єрності після 14.12.2021.pdf Переглянути