ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Процька Л.С.

Доповідач:

Процька Лариса Степанівна

Галузь:

Комунальне майно

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

04.11.2021

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 86
Про затвердження умов та стартової ціни об’єкта малої приватизації міської комунальної власності  по вул. Сагайдачного,53 В-К7

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ   СКЛИКАННЯ
 

РІШЕННЯ

 
  ____________  № ______
м. Володимир-Волинський
 
Про затвердження умов та стартової ціни
об’єкта малої приватизації міської комунальної
власності  по вул. Сагайдачного,53 В-К7
 
       Розглянувши представлений суб’єктом оціночної діяльності висновок про вартість майна, включеного до переліку об’єктів, що підлягає приватизації у 2021 році та з метою забезпечення планових надходжень коштів до бюджету розвитку міста, ефективного використання майна міської комунальної власності, на підставі Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об'єктів малої приватизації та визначення умов продажу,  затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018р. №432 із змінами від 18.07.2018 №579 та24.04.2019 №361, керуючись п.30 ч.1 ст.26  та п.6 ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада
ВИРІШИЛА:
 
  1.  Затвердити умови продажу об’єкта малої приватизації комунальної власності нерухомого майна, приміщення водопровідної станції  загальною площею 21,0 кв. м по вул. Сагайдачного,53 В-К7:
        1.1. Стартова ціна об’єкта приватизації для: аукціону з умовами – 54601 грн. (з ПДВ); аукціону зі зниженням стартової ціни – 27300,50 грн.(з ПДВ); аукціону за методом покроковим зниженням стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій – 27300,50 грн. (з ПДВ).
        1.2. Розмір гарантійного внеску для: аукціону з умовами – 5460,10 грн.; аукціону зі зниженням стартової ціни – 2730,05 грн.; аукціону за методом покроковим зниженням стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій – 2730,05 грн.
       1.3. Розмір реєстраційного внеску становить:  0,2 розміру мінімальної заробітної плати станом на 01 січня поточного року, а саме: 1200 (одна тисяча двісті) грн.
       1.4. Крок  аукціону на аукціоні  з умовами: 546,01  грн. (1 % від стартової ціни аукціону); крок аукціону на аукціоні із зниженням стартової ціни та аукціоні за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій:  273,01  грн.  (1 % від стартової ціни аукціону). Загальна кількість кроків, на які знижується ціна лота становить 5 кроків.
        1.5. Період між аукціоном з умовами та аукціоном зі зниженням стартової ціни складає 20 календарних днів від дати опублікування інформаційного повідомлення електронною торговою системою про приватизацію об’єкта малої приватизації.
       1.6.Питання подальшого використання об’єкта приватизації покупець вирішує самостійно.
       1.7.Покупець зобов’язаний відшкодувати вартість послуг суб’єкта оціночної діяльності  за проведення незалежної оцінки об’єкта приватизації  та в місячний термін після укладення договору купівлі-продажу об’єкта за результатом проведення аукціону зобов’язаний звернутися до Володимир-Волинської міської ради в порядку визначеному земельним кодексом України із заявою про оформлення прав на  земельну ділянку.
       1.8.Витрати, пов’язані з укладенням договору  купівлі-продажу,  нотаріальним посвідченням, тощо, покласти на покупця.
       2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії  з питань містобудування, архітектури, земельних відносин, лісових та водних ресурсів і агропромислового комплексу, з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, з питань власності та житлово-комунального господарства.                    
 
 
Міський голова                                                                        Ігор ПАЛЬОНКА
Лариса Процька 34953

 

ДОДАТКИ

1 86 Проект рішення.pdf Переглянути