ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Процька Л.С.

Доповідач:

Процька Лариса Степанівна

Галузь:

Комунальне майно

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

04.11.2021

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 84
Про виключення майна комунальної власності  з  переліку об’єктів, які  підлягають приватизації шляхом продажу на електронному аукціоні  по вул. Ковельській,103  

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ   СКЛИКАННЯ
 

РІШЕННЯ

_____________  № _______
м. Володимир-Волинський
Про виключення майна комунальної
власності  з  переліку об’єктів, які  підлягають
приватизації шляхом продажу на електронному
аукціоні  по вул. Ковельській,103
 
        Беручи до уваги пропозицію депутатів, озвучену на десятій черговій сесії міської ради, що відбулася 01.10.2021 року щодо виключення з переліку об’єктів комунальної власності, які підлягають приватизації на електронному аукціоні, частину підвального приміщення загальною площею 50,7 кв. м по вул. Ковельській,103 у м. Володимирі-Волинському,  відповідно до Закону України «Про приватизацію державного і  комунального майна» №2269-VIII від 18 січня 2018р., Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об'єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу,  затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018р.  №432 із змінами від 18.07.2018 №579, керуючись п.30 ч.1 ст.26 та ч.6 ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
                                           
                                                 ВИРІШИЛА :
 
       1. Виключити з переліку об’єктів комунальної власності, які підлягають приватизації шляхом продажу на електронному аукціоні, нерухоме майно, частину підвального приміщення загальною площею 50,7 кв. м по вул. Ковельській,103 у м. Володимирі-Волинському.
       2. Управлінню містобудування, архітектури та комунальних ресурсів  виконавчого комітету міської ради (Трофимук А.А.) забезпечити оприлюднення цього рішення в електронній торговій системі та на офіційному веб-сайті Володимир-Волинської міської ради. 
       3. Рішення міської ради від 31.07.2020  № 39/36 «Про включення до  переліку об’єктів малої приватизації  комунальної власності, які  підлягають приватизації у 2020 році шляхом продажу на електронному аукціоні, нерухомого майна по вул. Ковельській,103» вважати таким, що втратило чинність.
       4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань власності та житлово-комунального господарства.
 
Міський голова                                                                    Ігор ПАЛЬОНКА
Лариса Процька 34953
 

ДОДАТКИ

1 84 Проект рішення.pdf Переглянути