ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Наталія Антоненко

Доповідач:

Наталія Антоненко

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий за основу

Дата:

22.06.2021

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 34
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки Державному підприємству «Володимир-Волинське лісомисливське господарство» площею 6,5792 га

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ  СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ  
 
                         №  ________
м. Володимир-Волинський
 
Про надання дозволу на розроблення
проекту землеустрою щодо відведення
земельної  ділянки Державному підприємству
«Володимир-Волинське лісомисливське
господарство» площею 6,5792 га
 
                  Розглянувши клопотання ДП «Володимир-Волинське лісомисливське господарство» про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг, відповідно до статей 12, 20, 91, 92, 96, 116, 118, 122, 123 Земельного кодексу України, статей 1, 19, 20, 22, 25, 50  Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції  у сфері земельних відносин» від 28 квітня 2021 року № 1423-IX,  керуючись п.34 ч.1 cт.26 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
  1.  Надати дозвіл Державному підприємству  «Володимир-Волинське лісомисливське господарство» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  орієнтованою   площею 6,5792га кадастровий номер 0720581600:00:001:0429 із земель комунальної власності ( землі запасу), що розташовані за межами населених пунктів на території  Володимир-Волинської міської територіальної громади  зі зміною цільового призначення на землі лісогосподарського призначення (КВЦПЗД 09.01 «Для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг») з метою передачі земельної ділянки в постійне коритування.
2. Юридичній особі, вказаній в п.1, рекомендувати у місячний термін замовити виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у суб’єктів господарювання, які згідно закону можуть виступати розробниками  документацій  із землеустрою .
3. Розроблений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки  подати до відділу у м.Володимирі-Волинському міськрайонного управління у Володимир-Волинському районі та м. Володимирі-Волинському  Головного управління Держгеокадастру у Волинській області для здійснення державної реєстрації земельної ділянки в порядку, визначеному чинним законодавством України.
4. Після здійснення державної реєстрації земельної ділянки подати розроблену документацію на розгляд міської ради для затвердження та прийняття відповідного рішення щодо надання (передачі) земельної ділянки.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, земельних відносин, лісових та водних ресурсів і агропромислового комплексу.
 
 
Міський  голова                                                                     Ігор ПАЛЬОНКА
Наталія Антоненко  34953
Інна Лесь             91793
 

ДОДАТКИ

1 Дод до проекту №34 ДП Вол-Вол лісомисливське госп. площа 6,5792 га.PDF Переглянути