ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Наталія Лазар

Доповідач:

Наталія Лазар

Галузь:

Державне управління і кадрова політика

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

17.05.2021

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 8
Про внесення змін до Регламенту Володимир-Волинської міської ради восьмого скликання

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
_________ № __________
м.Володимир-Волинський             
 
Про внесення змін до Регламенту
Володимир-Волинської міської ради
восьмого скликання
 
Беручи до уваги депутатські звернення від фракції «Європейська Солідарність» від 12.05.2021 № 5-04/2021 та «Громадянська позиція» від 12.05.2021 у Володимир-Волинській міській раді восьмого скликання, протокол засідання постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів Володимир-Волинської міської ради VIII скликання від 12.03.2021     № 6, керуючись ч1. п.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.5 ст. 1 Регламенту Володимир-Волинської міської ради восьмого скликання міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Внести зміни до Регламенту Володимир-Волинської міської ради восьмого скликання, затвердженого рішенням міської ради від 09.12.2021         № 1/10 «Про Регламент Володимир-Волинської міської ради восьмого скликання» а саме:
- п. 2 статті 18 Регламенту викласти у новій редакції: «До складу Погоджувальної ради з правом ухвального голосу входять міський голова та секретар Ради, голови депутатських фракцій, зареєстрованих у Раді, голови постійних комісій Ради, які не є головами депутатських фракцій, а також представник фракції, у разі поєднання в одній особі голови депутатської фракції та голови постійної комісії Ради».
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності, захисту прав людини, законності, правопорядку та протидії корупції.
 
 
 
Міський  голова                                                                         Ігор ПАЛЬОНКА
Наталія Лазар 35707
Пояснювальна записка
до проєкту рішення
«Про внесення змін до РегламентуВолодимир-Волинської міської ради
восьмого скликання»
 
З метою рівного представництва всіх політичних сил у складі Погоджувальної ради, що ввійшли до депутатського корпусу міської ради, беручи до уваги депутатські звернення від фракції «Європейська Солідарність» від 12.05.2021 № 5-04/2021 та «Громадянська позиція» від 12.05.2021 у Володимир-Волинській міській раді восьмого скликання, протокол засідання постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів Володимир-Волинської міської ради VIII скликання від 12.03.2021 № 6, керуючись ч1. п.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.5 ст. 1 Регламенту Володимир-Волинської міської ради восьмого скликання є необхідність внести зміни до Регламенту, а саме п. 2 статті 18 викласти у новій редакції: «До складу Погоджувальної ради з правом ухвального голосу входять міський голова та секретар Ради, голови депутатських фракцій, зареєстрованих у Раді, голови постійних комісій Ради, які не є головами депутатських фракцій, а також представник фракції, у разі поєднання в одній особі голови депутатської фракції та голови постійної комісії Ради».
 
 
 
Начальник відділу
організаційно – аналітичної роботи         Наталія ЛАЗАР
 

ДОДАТКИ

1 8 поясн.pdf Переглянути
2 8 рішення.pdf Переглянути