ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Лазар Н.П.

Доповідач:

Лазар Н.П.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

17.05.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 6
Про внесення змін до рішення міської ради від 02.02.2011 № 5/30 «Про затвердження Положення про помічника-консультанта депутата Володимир-Волинської міської ради та опису посвідчення» (зі змінами)

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
__________№ __________
м.Володимир-Волинський             
 
Про внесення змін
до рішення міської ради
від 02.02.2011 № 5/30
«Про затвердження Положення про
помічника-консультанта депутата
Володимир-Волинської міської ради
та опису посвідчення» (зі змінами)
 
 
Відповідно до рішення міської ради від 30.11.2020 № 1/2 «Про повідомлення голови Володимир-Волинської міської територіальної виборчої комісії Володимир-Волинського району Волинської області про результати виборів депутатів Володимир-Волинської міської ради восьмого скликання», у зв’язку з набуттям повноважень депутатів Володимир-Волинської міської ради VІІІ скликання, та змінами у структурі виконавчих органів міської ради, відповідно до ч.3 ст.29-1 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» та п.53 ч.1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Внести зміни в Положення про помічника-консультанта депутата Володимир-Волинської міської ради, затвердженого рішенням міської ради від 02.02.2011 №5/30 «Про затвердження Положення про помічника-консультанта  депутата Володимир-Волинської міської ради та опису посвідчення» (зі змінами), а саме:
1.1. п.5.2. Положення викласти в новій редакції: «Посвідчення помічника-консультанта депутата міської ради підписується секретарем міської ради; реєструється та видається відділом організаційно-аналітичної роботи виконавчого комітету міської ради після зарахування його на цю посаду.
1.2. В Описі посвідчення помічника-консультанта депутата Володимир-Волинської міської ради, затвердженого рішенням міської ради від 02.02.2011 №5/30 напис «помічника-консультанта Володимир-Волинської міської ради VIІ скликання Волинської області» замінити на напис «помічника-консультанта депутата Володимир-Волинської міської ради VIІІ скликання».
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності, захисту прав людини, законності, правопорядку та протидії корупції.
 
 
 
Міський  голова                                                                         Ігор ПАЛЬОНКА
Наталія Лазар 35707
Пояснювальна записка
до проєкту рішення
«Про внесення зміндо рішення міської радивід 02.02.2011 № 5/30
«Про затвердження Положення пропомічника-консультанта депутата
Володимир-Волинської міської радита опису посвідчення» (зі змінами)»
 
У зв’язку з набуттям повноважень депутатів Володимир-Волинської міської ради VІІІ скликання та змінами у структурі виконавчих органів міської ради, відповідно до ч.3 ст.29-1 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» та п.53 ч.1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, потрібно внести зміни до рішення міської ради «Про затвердження Положення про помічника-консультанта депутатаВолодимир-Волинської міської ради та опису посвідчення» (зі змінами) від 02.02.2011 № 5/30. Зокрема, п.5.2. Положення викласти в новій редакції: «Посвідчення помічника-консультанта депутата міської ради підписується секретарем міської ради; реєструється та видається відділом організаційно-аналітичної роботи виконавчого комітету міської ради після зарахування його на цю посаду. А також в Описі посвідчення помічника-консультанта депутата Володимир-Волинської міської ради напис «помічника-консультанта Володимир-Волинської міської ради VIІ скликання Волинської області» замінити на напис «помічника-консультанта депутата Володимир-Волинської міської ради VIІІ скликання».
 
 
 
Начальник відділу
організаційно – аналітичної роботи         Наталія ЛАЗАР

 

ДОДАТКИ

1 6 поясн.pdf Переглянути
2 6 рішення4.pdf Переглянути