ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Лариса Процька


Доповідачі:



Лариса Процька

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXIX

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

9

Дата реєстрації:

07.10.2024

Проголосовано:

10.10.2024 11:00:34

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 9

Текст:

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ



ВОСЬМЕ   СКЛИКАННЯ

 



РІШЕННЯ


 

 

___________ № ______

м. Володимир

 

Про включення нерухомого майна до Переліку другого типу та надання дозволу на передачу в оренду

 

З метою врегулювання правових, економічних та організаційних відносин, пов’язаних з передачею в оренду майна, що перебуває в комунальній власності Володимир-Волинської міської територіальної громади, відповідно до рішень міської ради від 01.10.2020 №40/19 «Про врегулювання відносин щодо оренди майна міської комунальної власності територіальної громади міста Володимира-Волинського», від 07.09.2018 №28/26 «Про Методику розрахунку і порядок використання плати за оренду майна комунальної власності територіальної громади м. Володимира-Волинського», від 06.09.2021 №9/25 «Про врегулювання відносин щодо оренди майна міської комунальної  власності Володимира-Волинської міської територіальної громади», відповідно до Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою  Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 № 483  (із змінами), постанови Кабінету Міністрів України від 27.05.2022 №634  «Про особливості оренди державного та комунального майна у період воєнного стану», керуючись Законом України «Про оренду державного та  комунального майна» від 03.10.2019 №157-ІХ (із змінами),  п. 30 ч.1 ст. 26 та ч. 6 ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада                          

 

ВИРІШИЛА:

 

         1.Включити в перелік Другого типу об’єктів комунальної власності  Володимир-Волинської міської територіальної  громади, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону частину  нежитлового   приміщення   загальною    площею  717,85 кв. м  по вул. Северина Наливайка,18 в м. Володимирі, балансоутримувач – комунальне підприємство «Володимирське територіальне медичне об’єднання» Володимирської міської ради, цільове призначенням – для розміщення Володимир-Волинського відділу трансфузійної допомоги комунального підприємства «Волинський обласний центр служби крові» Волинської обласної ради.

          2.Надати дозвіл управлінню містобудування, архітектури та комунальних ресурсів виконавчого комітету міської ради (Трофимук А.А.) укласти договір оренди з комунальним підприємством «Волинський обласний центр служби крові» Волинської обласної ради на частину нежитлового приміщення  загальною    площею  717,85 кв. м по вул. Северина Наливайка,18 в м. Володимирі, для розміщення Володимир-Волинського відділу трансфузійної допомоги комунального підприємства «Волинський обласний центр служби крові» Волинської обласної ради терміном на п’ять років.

          3.Встановити для орендаря, визначеного в пункті 2 цього рішення, орендну плату у розмірі 1 (одна) гривня за один кв. м.  

          4.Управлінню містобудування, архітектури та комунальних ресурсів  (Трофимук А.А.) забезпечити оприлюднення рішення, інформаційного повідомлення щодо передачі об’єкта в оренду зазначеного в пункті 1 цього рішення  у строки передбачені законодавством.      

          5.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань власності та житлово-комунального господарства.

 

 

Міський голова                                                                 Ігор ПАЛЬОНКА

Лариса Процька 0800351291

Пояснювальна записка

 

до рішення міської ради «Про включення нерухомого майна до Переліку другого типу та надання дозволу на передачу в оренду»

 

 

        Проєкт рішення спрямований на врегулювання правових, економічних та організаційних відносин, пов’язаних з передачею в оренду майна, що перебуває в комунальній власності Володимир-Волинської міської територіальної громади.

        Проєкт рішення розроблений відповідно до рішень міської ради від 01.10.2020 №40/19 «Про врегулювання відносин щодо оренди майна міської комунальної власності територіальної громади міста Володимира-Волинського», від 23.05.2024 №34/104 «Про Методику розрахунку орендної плати за комунальне майно Володимир-Волинської міської територіальної громади та затвердження примірного договору оренди нерухомого або іншого окремого індивідуально визначеного майна, що належить до комунальної власності», від 06.09.2021 №9/25 «Про врегулювання відносин щодо оренди майна міської комунальної  власності Володимира-Волинської міської територіальної громади», відповідно до Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою  Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 № 483  (із змінами), постанови Кабінету Міністрів України від 27.05.2022 №634  «Про особливості оренди державного та комунального майна у період воєнного стану», керуючись Законом України «Про оренду державного та  комунального майна» від 03.10.2019 №157-ІХ (із змінами),  п. 30 ч.1 ст. 26 та ч. 6 ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», підвищення ефективності використання майна  комунальної власності Володимир-Волинської міської територіальної громади шляхом передачі  його в оренду.

       Включення в перелік Другого типу об’єктів комунальної власності  Володимир-Волинської міської територіальної  громади, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, здійснюється за рішенням міської ради.

 

 

Начальник відділу комунальної

власності управління містобудування,

архітектури та комунальних ресурсів

майнових                                                                               Лариса ПРОЦЬКА



ДОДАТКИ

1 39-9 Проект рішення.pdf Переглянути