ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Інна Лесь 


Доповідачі:



Інна Лесь 

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXIV

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

110

Дата реєстрації:

07.05.2024

Проголосовано:

23.05.2024 13:32:52

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    6
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 110

Текст:

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ



ВОСЬМЕ  СКЛИКАННЯ



РІШЕННЯ  


 

                      № 

м. Володимир

 

Про надання ПрАТ «Волиньобленерго»

дозволу на розроблення проекту землеустрою

щодо відведення земельних ділянок в с. Новосілки

 

                  Розглянувши клопотання технічного директора Віктора Степанця ПрАТ «Волиньобленерго» про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в с. Новосілки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів передачі електричної та теплової енергії,  відповідно до статей 12, 20, 76, 91, 122  Земельного кодексу України, , керуючись п.34 ч.1 cт.26 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати ПрАТ «Волиньобленерго» дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок орієнтовною площею 0,0060га  із земель не наданих у власність та користування в с. Новосілки, Володимирського району Волинської області,   з метою передачі в тимчасове користування на умовах оренди, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів передачі електричної та теплової енергії  (14.02).

2. Рекомендувати  ПрАТ «Волиньобленерго» у місячний термін замовити виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у суб’єктів господарювання, які згідно закону можуть виступати розробниками  документацій  із землеустрою .

3. Розроблений проект землеустрою щодо відведення земельних ділянок  подати до відповідного органу Держгеокадастру для здійснення державної реєстрації земельної ділянки в порядку, визначеному чинним законодавством України.

  

 

4. Після здійснення державної реєстрації земельних ділянок подати розроблену документацію на розгляд міської ради для затвердження та прийняття відповідного рішення щодо надання (передачі) земельних ділянок.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, земельних відносин, лісових та водних ресурсів і агропромислового комплексу.

 

 

Міський  голова                                                                     Ігор ПАЛЬОНКА

 Інна Лесь 0800351291

 

ДОДАТКИ

1 34-110 Дозвіл на розроблення ПРОЕКТУ Волиньобленерго с.Новосілки.pdf Переглянути