ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Алла Троць


Доповідачі:



Алла Троць

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXI

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

53

Дата реєстрації:

28.11.2023

Проголосовано:

14.12.2023 15:51:59

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    5
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 53

Текст:

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

____________ №

м.Володимир

 

Про здійснення повноважень

у сфері державної реєстрації

актів цивільного стану

 

Із метою інтеграції послуг у сфері державної реєстрації актів цивільного стану, відповідно до статті 19, частини третьої та четвертої статті 143 Конституції України, п.3 ч.1 статті 4, ч.2 статті 6, статті 18 Закону України «Про державну реєстрацію актів цивільного стану», Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення права громадян на доступ до державної реєстрації актів цивільного стану у зв’язку з укрупненням територіальних громад», Законом України “Про адміністративні послуги”,  пп. 5 п. «б» ч. 1 статті 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пунктів 3.2, 3.3 розділу ІІІ Порядку ведення обліку і звітності про використання бланків свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану, а також їх зберігання, затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 29 жовтня 2012 року № 1578/5, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 02 листопада 2012 року за № 1845/22157 та Правил організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях, затверджених наказом Міністерства юстиції України від 18 червня 2015 року № 1000/5, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 22 червня 2015 року за № 736/27181, рішенням міської ради "Про утворення старостинських округів" від 01.10.2021 р. №10/9,  Положенням про старосту, затвердженого рішенням міської ради від 24.12.2020р. № 2/13 "Про затвердження Положення про старосту",  керуючись статтями 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада:

ВИРІШИЛА:



  1. Покласти делеговані відповідно до законодавства повноваження у сфері державної реєстрації актів цивільного стану, зокрема щодо проведення державної реєстрації народження фізичної особи та її походження, шлюбу, смерті, на:


1.1. управління «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Володимирської міської ради для населеного пункту- місто Володимир.

1.2. старосту Зарічанського старостинського округу Самчука Андрія Петровичадля населених пунктів:  с. Заріччя, c. Суходоли, c. Федорівка, с. Новосілки, с. Дігтів, с. Орані.

1.3. старосту Ласківського старостинського округу Шейчук Тетяну Миколаївну для населених пунктів: с.Ласків, с.Вощатин.

 

2. Делегувати виконавчому комітету Володимирської міської ради повноваження щодо визначення відповідальних осіб за вчинення дій з державної реєстрації актів цивільного стану.

3. Внести відповідні зміни до Положення про управління “Центр надання адміністративних послуг” виконавчого комітету Володимирської міської ради затвердженого рішенням міської ради №15/27 від 27.07.2022 р.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності, захисту прав людини, законності, правопорядку та протидії корупції.

 

 

Міський голова                                                              Ігор ПАЛЬОНКА

0800351291  Алла Троць

ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА



до проєкту рішення Володимирської міської ради «Про здійснення повноважень у сфері державної реєстрації актів цивільного стану»

 

 

Суб’єктом подання проєкту рішення міської ради є управління "Центр надання адміністративних послуг" виконавчого комітету.

 

Опис питання

            Цей документ готується з метою інтеграції послуг у сфері державної реєстрації актів цивільного стану, забезпечення надання якісних адміністративних послуг жителям територіальної громади, створення рівних умов для їх надання мешканцям Володимир-Волинської міської територіальної громади, забезпечення доступності та виконання нормативних документів у сфері державної реєстрації актів цивільного стану.


 Прийняття вказаного рішення забезпечить збільшення доступності суб'єктів звернень до затребуваних послуг.

 

 

Начальник управління ЦНАП                                                Алла ТРОЦЬ



ДОДАТКИ

1 31-53 Проект рішення.pdf Переглянути