ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Інна Лесь 

Доповідач:

Інна Лесь

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Новий проект

Дата:

22.10.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 115
Про віднесення земельних ділянок до самозаліснених ділянок

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ  СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ  

 
                   №
м. Володимир
 
Про віднесення земельних ділянок
до самозаліснених ділянок
 
              Розглянувши клопотання першого заступника начальника управління Північно-Західного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства Державного агенства лісових ресурсів України гр. Віталія СТЕЛЬМАЩУКА, про віднесення земельних до самозаліснених на території Володимир-Волинської міської територіальної громади,  відповідно до статей 12, ч. 5 ст. 571, 122, Земельного кодексу України , керуючись п.34 ч.1 cт.26 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні», враховуючи рекомендації постійної  комісії міської ради з питань містобудування, архітектури, земельних відносин, лісових та водних ресурсів і агропромислового комплексу, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
       1. Відмовити Північно-Західному міжрегіональному управлінню лісового та мисливського господарства Державного агенства лісових ресурсів України в задоволені клопотання про віднесення земельних ділянок до самозаліснених  ділянок, орієнтовною площею 28,00 га на території Володимир-Волинської міської територіальної громади на підставі ч.5 ст. 571 Земельного кодексу України (віднесення земельної ділянки, несформованої як об’єкт цивільних прав, а також земельної ділянки, сформованої як об’єкт цивільних прав, але відомості про яку не внесені до Державного земельного кадастру, до самозалісеної ділянки здійснюється відповідно до документації із землеустрою, на підставі якої відомості про земельну ділянку вносяться до Державного земельного кадастру).
       2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, земельних відносин, лісових та водних ресурсів і агропромислового комплексу.
 
 
Міський  голова                                                                     Ігор ПАЛЬОНКА
Інна Лесь     0800351291
 
 

ДОДАТКИ

1 40-115 Відмова Північно-Західному.pdf Переглянути