ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 92

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ  СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ  

 
                     №
м. Володимир
 
Про надання  релігійній організації
«Свято-Симеонівська релігійна громада
православної церкви України села Суходоли
Володимир-Волинського району Волинської області»    
дозволу на розроблення проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки
по вул. Лесі Українки,24 в с. Суходоли
 
            Розглянувши звернення керівника релігійній організації «Свято-Симеонівська релігійна громада православної церкви України села Суходоли Володимир-Волинського району Волинської області»  гр. Драган І.М.  про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування по вул. Лесі Українки,24 в с.Суходоли, для будівництва і обслуговування будівель громадських та релігійних організацій, відповідно до статей 12, 19, 791, 92, 122, 123, ч.2 ст.134, 186  Земельного кодексу України, ст.50 Закону  України «Про землеустрій», керуючись п.34 ч.1 cт.26 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
         1. Надати дозвіл  релігійній організації «Свято-Симеонівська релігійна громада православної церкви України села Суходоли  Володимир-Волинського району Волинської області» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки, орієнтовною площею 0,2500  га, з цільовим призначенням для будівництва і обслуговування будівель громадських та релігійних організацій (код за КВЦПЗ-03.04), яка розташована за адресою с. Суходоли вул. Лесі Українки,24.
2. Рекомендувати юридичній особі у місячний термін замовити виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у суб’єктів господарювання, які згідно закону можуть виступати розробниками  документації  із землеустрою .
3. Розроблений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки  подати до відповідного органу Держгеокадастру для здійснення державної реєстрації земельної ділянки в порядку, визначеному чинним законодавством України.
4. Після здійснення державної реєстрації земельної ділянки подати розроблену документацію на розгляд міської ради для затвердження та прийняття відповідного рішення щодо надання (передачі) земельної ділянки.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, земельних відносин, лісових та водних ресурсів і агропромислового комплексу.
 
 
Міський  голова                                                                     Ігор ПАЛЬОНКА
Інна Лесь  0800351291