ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Інна Лесь 

Доповідач:

Інна Лесь

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Новий проект

Дата:

22.10.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 91
Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок Державному спеціалізованому господарському підприємству «ЛІСИ УКРАЇНИ»

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ  СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ  

 
                    № 
м. Володимир
 
Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок Державному спеціалізованому
господарському підприємству «ЛІСИ УКРАЇНИ»
 
                  Розглянувши клопотання  директора філії  «Володимир-Волинське лісомисливське господарство» який діє на підставі довіреності від 01.05.2024 зареєстровано в реєстрі за №2539 гр. Володимира ФІЛЮКА, про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, для ведення лісового господарства та пов’язаних з ним послуг, відповідно до статей 12, 20, 91, 92, 96, 116, 123 Земельного кодексу України, статей 1, 19, 20, 22, 25, 50  Закону України «Про землеустрій», керуючись п.34 ч.1 cт.26 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
  1.  Надати дозвіл Державному спеціалізованому господарському підприємству «ЛІСИ УКРАЇНИ» на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок згідно Додатку.
  2. Юридичній особі, вказаній в п.1, рекомендувати у місячний термін замовити виготовлення  проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянки у суб’єктів господарювання, які згідно закону можуть виступати розробниками  документацій  із землеустрою .
3. Розроблені проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок подати до відповідного органу Держгеокадастру для здійснення державної реєстрації земельної ділянки в порядку, визначеному чинним законодавством України.
4. Після здійснення державної реєстрації земельних ділянок подати розроблену документацію на розгляд міської ради для затвердження та прийняття відповідного рішення щодо надання (передачі) земельної ділянки.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, земельних відносин, лісових та водних ресурсів і агропромислового комплексу.
 
 
Міський  голова                                                                     Ігор ПАЛЬОНКА
Інна Лесь  0800351291

ДОДАТКИ

1 40-91 Дозвіл на розроблення проекту ДП Вол-Вол лісомисливське господарство.pdf Переглянути
2 91 Дозвіл на розробку проекту зем. ДП ЛІСИ УКРАЇНИ.pdf Переглянути