ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 10

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ   СКЛИКАННЯ
 

РІШЕННЯ

____________  № ______
м. Володимир
 
Про надання згоди на безоплатне прийняття в
комунальну власність Володимир-Волинської
міської територіальної громади адміністративної
будівлі по вул. Ковельській,35 у
місті Володимирі, Волинської області
 
            Розглянувши звернення в.о. начальника Володимир-Волинського управління Державної казначейської служби України Волинської області Тетяни Давидової щодо передачі з державної власності зі сфери управління Державної казначейської служби України до комунальної власності Володимир-Волинської міської територіальної громади адміністративної будівлі по вул. Ковельській,35 в місті Володимирі, відповідно до Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності» від 03.03.1998р. №147/98-ВР (із змінами і доповненнями), керуючись п.51 ч.1 ст.26 та ст.60  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
                                           
 ВИРІШИЛА :
 
       1. Надати згоду на безоплатне прийняття з державної власності зі сфери управління Державної казначейської служби України у комунальну власність Володимир-Волинської міської територіальної громади адміністративної будівлі по вул. Ковельській,35 у місті Володимирі, Волинської області, загальною площею 2080,9 кв. м, яка розташована на земельній ділянці площею 1594 кв. м кадастровий номер 0710200000:01:003:3957.    
      2. У подальшому нерухоме майно, вказане у пункті 1 цього рішення, буде використовуватись за цільовим призначенням та не відчужуватись у приватну власність згідно чинного законодавства.
      3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань власності та житлово-комунального господарства.
 
 
Міський голова                                                                    Ігор ПАЛЬОНКА
Лариса Процька 0800351291
Пояснювальна записка
 
До проєкту рішення міської ради «Про надання згоди на безоплатне прийняття в комунальну власність Володимир-Волинської
міської територіальної громади адміністративної будівлі  по вул. Ковельській,35 у місті Володимирі, Волинської області»
 
 
 
       
        Проєкт рішення підготовлено відповідно до  звернення в.о. начальника Володимир-Волинського управління Державної казначейської служби України Волинської області Тетяни Давидової щодо передачі з державної власності зі сфери управління Державної казначейської служби України до комунальної власності Володимир-Волинської міської територіальної громади адміністративної будівлі по вул. Ковельській,35 в місті Володимирі.
       Відповідно до Закону України «Про передачу об’єктів  права державної та комунальної власності» ініціатива щодо передачі об'єктів права державної та комунальної власності може виходити відповідно від органів, уповноважених управляти державним майном, інших аналогічних самоврядних організацій, яким передано в користування державне майно (далі - самоврядні організації), місцевих органів виконавчої влади, відповідних органів місцевого самоврядування.
     Передача об'єктів з державної у комунальну власність територіальних громад сіл, селищ, міст, районів у містах здійснюється за наявності згоди відповідних сільських, селищних, міських, районних у містах рад, якщо інше не передбачено законом.
      Об’єкт з державної власності передається безоплатно за умови взяття органом місцевого самоврядування зобов’язання використовувати за цільовим призначенням і не відчужувати в приватну власність. 
 
 
Начальник відділу комунальної
власності управління містобудування,
архітектури та комунальних ресурсів
майнових                                                                       Лариса ПРОЦЬКА